SiolNET. Avtomoto Novice
5,23

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Cars&Coffe se bo 27. maja končal v Kopru

Na slovenske ceste kolona superšportnikov #foto

5,23

termometer

V nedeljo, 27. maja, se bo po cestah proti slovenski obali spet vila kolona (super)športnih, starodobnih in preostalih prestižnih avtomobilov, ki bodo gosti drugega slovenskega avtomobilskega srečanja Cars&Coffee. Cilj z javnim delom bo letos na Ukmarjevem trgu v Kopru.

Konec meseca bo v Kopru na Ukmerjevem trgu na ogled mamljiva avtomobilska druščina. Lani je bilo skupno udeleženih okrog 60 vozil, javni del prireditve pa je po oceni organizatorja privabil okrog pet tisoč obiskovalcev. Konec meseca bo v Kopru na Ukmerjevem trgu na ogled mamljiva avtomobilska druščina. Lani je bilo skupno udeleženih okrog 60 vozil, javni del prireditve pa je po oceni organizatorja privabil okrog pet tisoč obiskovalcev. Foto: Tine Kušar

Cars&Coffee v Piranu: Katere so bile glavne avtomobilske zvezde na Tartinijevem trgu #foto


Letos organizatorji napovedujejo pisano druščino avtomobilov, med njimi tudi mclarne. Letos organizatorji napovedujejo pisano druščino avtomobilov, med njimi tudi mclarne. Foto: Cars&Coffee Zadnjo nedeljo v maju bo na slovenskih cestah druga izvedba avtomobilskega srečanja Cars&Coffee, ki na enem mestu združuje različne (super)športne, luksuzne in prestižne starodobne avtomobile. Dogodek bo podoben lanskemu, le da zadnji del z javnim delom prireditve ne bo več v Piranu, temveč v Kopru na Ukmarjevem trgu.

Lani je bil med glavnimi zvezdami starodobni porsche

Cars&Coffee so v tujini že uveljavljena srečanja avtomobilov, ki tako ali drugače kradejo poglede in dvigajo apetite obiskovalcev. Na enem mestu je v Sloveniji težko videti toliko zanimivih in tudi ekskluzivnih avtomobilov. Lani so nas v Piranu, resda v izjemno močnem nalivu, presenetili zanimivi starodobniki, na primer odlično ohranjeni porsche 356. Poleg klasičnih športnih avtomobilov pa je tja pripeljalo tudi nekaj tiste avtomobilske eksotike, ki si pred nazivom športnik lahko doda predpono super.

Osrednji javni del zbora bo letos v Kopru

Taka avtomobilska srečanja imajo dvojni program in to bo tudi letos ostalo nespremenjeno. Prvi del srečanja je zaseben na lokaciji, ki ni javno znana. Tam se srečajo lastniki, si izmenjajo izkušnje, se družijo in tudi sami zagotovo z zanimanjem pogledajo preostale udeležene avtomobile.

Nato sledi vožnja proti sklepnemu delu zbora, letos torej v Kopru. Tam udeležba tudi letos ne bo obvezna in prav gotovo marsikateri lastnik dragega avtomobila tja tudi ne bo pripeljal. Lani je v Piranu manjkalo nekaj zvezd, a vseeno je bilo v druščini veliko prave avtomobilske paše za oči.

Nekaj fotoutrinkov z lanskega dogodka v Piranu:

Cars&Coffee v Piranu 2017 Foto: Gregor Pavšič

Cars&Coffee v Piranu 2017 Foto: Gregor Pavšič

Cars&Coffee v Piranu 2017 Foto: Gregor Pavšič

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 301
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin