Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
19. 12. 2019,
15.05

Osveženo pred

4 leta, 4 mesece

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Carglass PR članek

Četrtek, 19. 12. 2019, 15.05

4 leta, 4 mesece

Kdo je zmagovalec tekmovanja Best of Belron® Carglass® Slovenija

Oglasno sporočilo

Carglass® Slovenija kot del družbe Belron® ustvarja razliko pri reševanju težav voznikov z resnično zavzetostjo. Carglass® je vodilno svetovno podjetje za popravilo vetrobranskih stekel in zamenjavo vseh vrst avtomobilskih stekel ter ponovnih kalibracij kamer in senzorjev sistemov ADAS. Delujemo v več kot 35 državah po celem svetu, pod svojim okriljem pa združujemo 26.300 visoko usposobljenih serviserjev, ki letno poskrbijo za več kot 13 milijonov voznikov. To pomeni, da v povprečju vsake tri sekunde nekje na svetu pomagamo enemu vozniku. Naši serviserji delajo po najvišjih standardih kakovosti in varnosti ter s tem poskrbijo za najvišje zadovoljstvo strank.

Ob podjetju Carglass® prihajajo iz družbe Belron® številne vodilne svetovne blagovne znamke na področju avtomobilskih stekel, med njimi Carglass® v Evropi, Autoglass® v Angliji, O’Brien® v Avstraliji in Safelite® v ZDA.

O Best of Belron®

Tekmovanje Best of Belron® je dogodek, ki pooseblja našo skrb do naših serviserjev in njihovega napredka. Omogoča jim, da se pomerijo s kolegi iz vsega sveta in se okitijo z naslovom najboljšega serviserja koncerna Belron®. Nanj se pripravljajo kar 2 leti. Države v koncernu Belron® najprej izvedejo tekmovanje na nacionalni ravni, zmagovalci pa se nato med seboj pomerijo v sklopu dogodka Best of Belron®, ki bo naslednje leto ponovno v Barceloni. Dogodek za nas pomeni tudi prikaz napredka, novih izdelkov in inovacij.

Belron® izvaja servis po najvišjih standardih kakovosti in varnosti, ne glede na državo, poslovalnico ali serviserja, ki je storitev opravil. Prav zato se serviserji med seboj pomerijo v popravilu vetrobranskega stekla, menjavi vetrobranskega, stranskega in zadnjega stekla ter v kalibraciji senzorjev in kamer, ki se nahajajo v vetrobranskih steklih novejših vozil.

Fotogalerija
1 / 34

O tekmovanju Best of Belron® Carglass® Slovenija

Tekmovanje za najboljšega serviserja Carglass® Slovenija, ki bo državo predstavljal naslednje leto ponovno v španski Barceloni, smo izvedli v poslovalnici Carglass® Celje 5.12.2019.

Na podlagi 2-letnega ocenjevanja kakovosti opravljenih storitev, so se za naziv najboljšega serviserja Carglass® Slovenija pomerili:

  • Andrej Zavšek iz poslovne enote Carglass® Celje
  • Boštjan Ornik iz poslovne enote Carglass® Maribor
  • Boštjan Lebar iz poslovne enote Carglass® Murska Sobota

Tekmovalci so se pomerili v:

  • Popravilu vetrobranskega stekla s sistemom ART®
  • ADAS ponovni kalibraciji kamere asistenčnih sistemov na vozilu
  • Tehničnem znanju in postopkih Carglass® Way of fitting
  • Menjavi vetrobranskega stekla s Fibra Line in 1-Tek- om

Zmagovalec je postal:

Andrej Zavšek iz poslovne enote Carglass® Celje

Drugo mesto je osvojil Boštjan Ornik iz poslovne enote Carglass® Maribor

Tretje mesto je osvojil Boštjan Lebar iz poslovne enote Carglass® Murska Sobota

Ne spreglejte