Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
7. 9. 2016,
9.47

Osveženo pred

2 meseca, 2 tedna

Vsebino omogoča Porsche Slovenija

Natisni članek

Audi nagradna igra advertorial

Sreda, 7. 9. 2016, 9.47

2 meseca, 2 tedna

Dve prijateljici in Audi A3: popoln dan, ki ga ne bosta nikoli pozabili

Vsebino omogoča Porsche Slovenija

Ste ga že opazili v mestu? Tako je privlačen, razigran, spreten in neukrotljiv, da vam takoj zleze pod kožo. Če ste za, lahko vam in vaši prijateljici omogočimo popoln ženski dan. Seveda v njegovi družbi.

Ženske, pripravite torbico, sončna očala in vklopite svojo pustolovski jaz: za vas in vašo prijateljico smo pripravili dan, o katerem bosta govorili še leta. In verjemite: zavidale vam ga bodo mnoge.

Audi A3 Sportback razume potrebe in zahteve nežnejšega spola – tako pri vožnji kot pri popolnem razvajanju.

Zato bo za en dan postal vaš najboljši sopotnik: pripravili smo vam dan, v katerem ne boste imeli časa razmišljati o ničemer drugem kot o tem, kako najbolje izkoristi vsako minuto, ki jo boste preživeli skupaj z nami.

Preverite, ali bo Audi A3 prav vas odpeljal na popolno razvajanje.

Najprej v Maxija, potem na razvajanje na Bled

Izrazita tornado linija vzdolž okenskih robov in dinamična linija nad pragovi določata vitko stran vozila. | Foto: Izrazita tornado linija vzdolž okenskih robov in dinamična linija nad pragovi določata vitko stran vozila.

Scenarij je zapisan čisto po žensko, naj vam ga na hitro razkrijemo:

Srečnica, ki jo bomo izžrebali v nagradni igri, bo na izlet lahko povabila svojo prijateljico in tako tudi njej omogočila zvezdniško razvajanje.

Najprej bosta skupaj sedli za volan mišičastega Audija A3 Sportback in se po ljubljanskih ulicah zapeljali do Maxija, kjer so za vas pripravili posebno žensko presenečenje.

Z Audijem najprej v Maxija potem pa še v Wellness Živa Bled. | Foto: Z Audijem najprej v Maxija potem pa še v Wellness Živa Bled. Po nakupovalni mrzlici vaju bo pot nato ponesla na Gorenjsko. Že po nekaj minutah udobne vožnje se vam bo koža naježila od vznemirjenja, preplavili vas bodo posebni občutki, ki jih poznajo samo voznice Audija A3 Sportback, Udobna vožnja v atletskem jeklenem konjičku bo edinstvena izkušnja, s katero boste prebudili posebno strast do cestnega raziskovanja sveta.

Na Bledu vas čaka poseben vrhunec dneva: najprej alpska masaža z olji gorskih zelišč in gorskega bora, kopanje v zunanjem jacuzziju in nato še večerja z veličastnim razgledom na Blejsko jezero.

Z vami in vašo najboljšo prijateljico bo tudi naša snemalna ekipa, ki bo vaš popoln dan ovekovečila v svoje objektive – razvajanje z audijem si boste lahko tako ogledali tudi pozneje, ko bodo spomini sicer še močni, ampak jih boste lahko podoživeli vedno znova.

V družbi jeklenega atleta, za katerim vzdihuje množica

Audi A3 ima posebno osvajalsko moč. Samo pomižiknil bo in mu boste prisegli večno zvestobo. | Foto: Audi A3 ima posebno osvajalsko moč. Samo pomižiknil bo in mu boste prisegli večno zvestobo. Audiju zavidajo tudi vrhunski atleti. Odlikuje ga izklesana zunanjost, ki jo lahko občudujete na lepih športnih telesih: njegove dinamične linije so tako mogočne, da se ga boste instinktivno želele dotakniti vsakič, preden se boste usedle vanj. Ko bo pomežiknil s novima tridimenzionalnima zadnjima lučema, pa vam bo v trenutku postalo jasno, da vas je popolnoma osvojil.

Audi A3 ima vse, kar med vožnjo potrebuje vsaka izmed vas tako za vesela mestna potepanja kot za daljša raziskovanja – same, z najboljšo prijateljico ali celo z njim. Ima samo eno pomanjkljivost: nikoli se ne boste želele usesti na sovoznikov sedež. Popoln nadzor nad njegovo dinamično plemenitostjo boste želeli ves čas držati v svojih rokah. Vožnja še nikoli ni bila tako osvobajajoča in seksi!

A3 lahko postane čisto tak, kot si želite



Audi A3 Sportback z razširjeno ponudbo serijske opreme postavlja dodatna nova merila: ksenonska žarometa plus z univerzalnima žarometoma z novim, markantnejšim videzom, vmesnik Bluetooth in MMI radio s 7-palčnim zaslonom so na primer na voljo že v osnovni izvedbi modela. | Foto: Audi A3 Sportback z razširjeno ponudbo serijske opreme postavlja dodatna nova merila: ksenonska žarometa plus z univerzalnima žarometoma z novim, markantnejšim videzom, vmesnik Bluetooth in MMI radio s 7-palčnim zaslonom so na primer na voljo že v osnovni izvedbi modela. Svoj Audi A3 Sportback lahko opremite povsem po svojih željah, pri čemer sta vam v pomoč liniji opreme Sport in Design. Podarite mu športni pridih ali pa še močneje poudarite njegov dizajn v različnih odtenkih. Odločitev je izključno vaša.

Ne glede na to, za katero možnost se boste odločili, vsaka nova linija opreme vožnjo z vozilom Audi A3 Sportback spreminja v posebno doživetje. Z linijo opreme Audi A3 Sport  z detajli, ki jasno poudarjajo temperament modela Audi A3 Sportback, pokažete svojo športno plat. Linija opreme Audi A3 Design poskrbi za markantne poudarke, ki zrcalijo vašo osebnost.

Nagradna igra je končana? Koga smo izžrebali?.

Srečnica, ki bo lahko svojo prijateljico povabila na popolno razvajanje v družbi mišičastega Audija A3, je Irena Lavrič.

 

Čestitamo!

Ne spreglejte