SiolNET. Avtomoto Novice
10

termometer

 • Messenger
 • Messenger

Anže Kopitar prispel v Slovenijo in dobil nov avto #foto

10

termometer

Mercedes Anže Kopitar
Anže Kopitar se bo letos po Sloveniji vozil s športnimi terenci. Foto: Žiga Intihar

Najboljši slovenski hokejist Anže Kopitar bo poletni premor v ligi NHL v Sloveniji preživljal v družbi novega avtomobila in sicer mercedes-benza GLE. Dokler naročeni zanj ne bo na prispel, bo vozil različico GLE coupe.

Mercedes-benz GLE Avtomoto Novi GLE: tehnološko sijajen Mercedesov ponos #foto

Anže Kopitar je prvi slovenski hokejski igralec, ki je zaigral v severnoameriški profesionalni hokejski ligi NHL in z ekipo osvojil Stanleyjev pokal. V Sloveniji je hokejist tudi ambasador znamke Mercedes-Benz. Lani poleti je tako vozil takrat novi CLS, letos pa bo sedel za volanom novega športnega terenca GLE.

Mercedes-Benz je zanj naročil posebej skonfigurirano različico, ki pa še ni prispela v Slovenijo. Do takrat bo Kopitar vozil različico GLE coupe. V času bivanja v Sloveniji bo Kopitar sodeloval tudi na vseh večjih dogodkih uvoznika nemške avtomobilske znamke.

V Sloveniji stane model GLE coupe od 83 tisoč evrov naprej, klasični GLE pa od 73 tisočakov naprej.

BMW X5 Avtomoto Prestižni mestni terenci: Kakšno izbiro ima Slovenec?
Novi GLE ima 2.995 milimetrov dolgo medosje, ki je za osemdeset milimetrov daljše kot prej. Zaradi tega so potniki v drugi vrsti pridobili dragocenih 69 milimetrov za kolena in dodatnih 33 milimetrov pri glavah. V zadku se skriva 825 litrov velik prtljažni prostor oziroma 2.055 litrov, če elektronsko podremo sredinsko klop.

Mercedes Anže Kopitar Foto: Žiga Intihar

Komentarji

13

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

 • Kritik / 20.04.2019. ob 08:22 +27 0

  Napačna poteza Mercedesa, Kopitarju so dali avto, in ker je popularen, ljudje vidijo samo njega. Če bi meni dali avto, ko sem nepoznan, bi vsi strmeli v tak super avto, in nihče mene ne bi opazil :)

  +27 0
 • Ultimative / 20.04.2019. ob 09:47 +16 0

  Fant z vasi, sploh nisi razumel Kritika. Da je Kopitar dober, to je re, res je pa tudi, da b v tem primeru zunaj bolj vzbujal pozornost on kot pa Mercedes. Sicer pa tako ali tako tudi vsak športnik ne more biti izbran za tak avto. Pa pol, kaj pomaga, če so naši športniki dobri ambasadorji, če pa je vse drugo bolj v klincu. Zadolženi do grla, naši vojaki gredo na vse misije kot hlapci, in to stane, tako, da če nas v svetu poznajo zaradi Kopitarja, verjemi, od tega Slovenija dobička nima.

  +16 0
 • Koleraba / 20.04.2019. ob 10:52 +7 0

  Fant Z Vasi, tebi se vidi da si z vasi..hehe

  +7 0
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin