SiolNET. Avtomoto Nasveti
Vsebino omogoča Continental
  • Messenger
  • Messenger

Čustveno presenečenje pred porodnišnico #video

Vsebino omogoča Continental

Če bi vsi vedno vozili tako, kot smo vozili na izpitni vožnji, bi bila udeležba vseh oseb v prometu veliko varnejša, kot je sicer. Koliko nam pomeni varnost v prometu in koliko smo zanjo pripravljeni prilagoditi svoj način vožnje, spoznamo takrat, ko prevažamo največje dragocenosti – svoje najbližje. Ko novopečeni starš odpelje svojega novorojenčka iz porodnišnice, je njihova prva in edina misija najbolj varna vožnja. V videu si poglejte, kako je novopečeni očka pred porodnišnico presenetil mamico. 


OGLEJTE SI VIDEO:


Ni večje sreče, kot je tista, ki jo začutimo ob prvem pogledu na svojega novorojenčka. Ta majhna štručka se nam usede v srce, pogled na prstke in prikupen obrazek nam vedno izvabi nasmeh, četudi so za nami neprespane noči, ko nam ravno ta naš ljubki otročiček ni dovolil spati. Vse, kar si želimo zanj od prvega trenutka, je, da bi ga zdravje in sreča spremljala kar najdlje.

Ob rojstvu otroka v naša srca vstopi neizmerna sreča.  | Foto: Guliverimage Ob rojstvu otroka v naša srca vstopi neizmerna sreča. Foto: Guliverimage

Prav zato je vožnja iz porodnišnice, ko novopečeni očka domov prvič pelje svojo boljšo polovico in njunega novorojenčka, ena od tistih voženj, ki nam ostane v spominu. Nikamor se nam ne mudi, ne motijo nas drugi vozniki na cesti, vse, kar je za nas pomembno, je varnost najbližjih. Takrat se vozimo tako, kot bi se morali vedno: mirno, zbrano, po vseh cestnoprometnih predpisih.

Skrivno presenečenje ob odhodu iz porodnišnice

Continental | Foto:

Da bi bile vse vožnje varne kot ta iz porodnišnice, so se pri nemškem proizvajalcu pnevmatik Continental, ki varnost postavlja na prvo mesto že 150 let, odločili, da bodo svoj jubilej zaznamovali s prav posebno akcijo. 150-letnico podjetja so tako praznovali skupaj s starši novorojenčkov, rojenih v mesecu jubileja. Tudi v Sloveniji. Vsem staršem, ki so se do natanko določenega datuma prijavili prek njihove spletne strani, so podarili posebej za ta namen poslikane otroške bodije in avtomobilske nalepke z napisom "otrok v avtu".

Continental | Foto:

Pri Continentalu so poskrbeli še za eno posebno presenečenje mlade družinice. Skupaj z mladim očkom Maticem so skrivaj skovali načrt, ki je omogočil, da se je mlada družina na prvo skupno pot iz porodnišnice podala s prav posebno popotnico. Čustven odziv mlade mamice na presenečenje si lahko ogledate v zgornjem videu.

Continental varnost postavlja v središče že 150 let

Continental | Foto:

Osmega oktobra 1871 je v Hannovru nastalo podjetje, ki že celih 150 let velja za pionirja varnosti na cestah. V tovarni na ulici Farenwalder so sprva izdelovali z gumo impregnirane tkanine za dežne plašče in termovke ter polne gume za kolesa in vozove. To je bilo kar poldrugo desetletje pred izdelavo prvega avtomobila.

Danes je Continental eden od vodilnih proizvajalcev avtomobilskih pnevmatik in pnevmatik za lahke tovornjake v Evropi. Continental že 150 let premika meje varnosti na cesti. Od prve pnevmatike s profilom, ločljivega platišča do prve pnevmatike brez zračnice, zimske pnevmatike in z zrakom napolnjene traktorske pnevmatike. Ob vsem napredku pa vse od prvega dne do danes na prvo mesto postavljajo varnost udeležencev v prometu.

 

Ustvarite lepe spomine tudi na poti, ob tem pa poskrbite tudi za varnost, ki jo s skrbno izdelavo pnevmatik zagotavljajo tudi pri Continentalu.  
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin