Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
7. 12. 2015,
14.08

Osveženo pred

2 meseca, 3 tedne

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

Natisni članek

prazniki prazniki obdarovanje dobro počutje savna masaža bazen darilni bon advertorial

Ponedeljek, 7. 12. 2015, 14.08

2 meseca, 3 tedne

Že veste, kako razvajati šefinjo?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0
Bi radi nekaj lepega podarili tudi svoji šefinji oziroma šefu, pa s sodelavci nikakor ne najdete ideje, kaj podariti? S pravim darilom lahko poskrbite za dobro počutje svoje nadrejene.

Iskanje pravega darila za nekoga, ki ga ne poznamo prav dobro, pa bi mu vseeno radi z darilcem povedali, da ga cenimo, je lahko zelo preprosto. Če bi radi obdarili sodelavca, šefinjo ali nadrejenega, boste z darilnim bonom za razvajanje zaigrali na pravo struno.

Odlična priložnost za razvajanje

V današnjem divjem tempu življenja vse prevečkrat pozabimo na skrb za dobro počutje in se ženemo le za rezultati. V Vodnem mestu Atlantis poznajo rešitve za vse tegobe zaposlenega posameznika, ki občasno potrebuje popoln odklop.

Z darilnimi boni Vodnega mesta Atlantis si bo obdarovanka ali obdarovanec lahko privoščil karkoli z našega seznama čudovitih daril:

Kombinacija tradicionalne masaže in masaže z aromatičnimi olji: tradicionalna tajska masaža deluje mnogo globlje kot klasična masaža, saj z različnimi oblikami raztezanja in pritiskanja na akupresurne točke v telesu spodbudimo delovanje celotnega telesa. Sestavine v aromatičnem olju v povezavi z masažo aktivirajo živčne končiče in spodbujajo krvni obtok, zato ta vrsta masaže lajša in pospešuje zdravljenje, pomiri živčno napetost ter zdravi pogoste zdravstvene težave, kot so nespečnost, glavoboli in mnoge druge zdravstvene težave.

Ayurvedska masaža: ayurvedska masaža z natančno določenimi gibi in njihovim potekom vodi do lajšanja bolečin, mehčanja mišičnih zatrdlin, sproščanja mentalne in fizične napetosti ter spodbujanja živčnega sistema. Med masažo boste uživali v vonju po kokosovem olju.

Shirodhara (masaža glave): shirodhara je sama zase nekaj posebnega. Center masiranja so vrat, dekolte ter predvsem glava s čelom in lasiščem. Ko se po zadnjem začne pretakati mlačno olje, glavobol, migrena, stres in nespečnost kar izginejo. Zmanjša se celo izpadanje las, sprosti pa se celoten psihosomatski sistem.

Lepotna terapija: uživali boste v proticelulitni masaži (50 minut), azijski negi obraza z masažo (40 minut) in infrardeči savni (15 minut).

Antistresna terapija: celotna terapija je sestavljena iz masaže hrbta z vročimi vulkanskimi kamni (30 minut), refleksne masaže stopal (30 minut), masaže obraza proti stresu (20 minut) in obiska infrardeče savne (15 minut).

Čokoladna masaža: koža proizvaja vedno nove celice, te pa po določenem času odmrejo. Po tridesetem letu starosti se naravno obnavljanje kože sicer upočasni in rezultat je mnogokrat luskasta koža, ki je pusta in utrujena. Tajska masaža s pravo čokolado kožo dobro očisti, odstrani odmrle celice ter podpira sposobnost obnavljanja in vzpostavi naravno ravnovesje. Čokolada kožo nahrani z olji in kakavovimi maščobami, ki vsebujejo encime, aminokisline, minerale in antioksidante, predvsem pa sprošča hormone zadovoljstva.

Ne spreglejte