SiolNET. Trendi Zdravje
Vsebino omogočajo Morela okulisti
  • Messenger
  • Messenger

Zakaj slovenski zdravniki zaupajo dr. Kristini Mikek?

laser Morela dioptrija
Vsebino omogočajo Morela okulisti

Zdravniki sami priznavajo, da so ob pri kakršnemkoli kirurškem posegu glede izbire zdravnika najbrž nekoliko bolj zahtevni kot običajni pacienti. Tudi pri odpravi dioptrije ni nič drugače.

V očesnem centru Morela okulisti so oči operirali že več kot tridesetim zdravnikom najrazličnejših specializacij, med njimi tudi petim oftalmologom. Večina njih je kliniko izbrala zaradi strokovnosti.

Pravijo, da se kot zdravniki še bolj zavedajo, da so za dober izid posega ključni znanje, izkušnje, sodobna medicinska oprema in seveda zaupanje v očesnega kirurga. Ko so sami v vlogi pacienta, tako od zdravnika pričakujejo, da se jim posveti in jim razumljivo pojasni prednosti posega, pa tudi vsa tveganja.

Dr. Kristina Mikek bo z najsodobnejšo tehnologijo v manj kot pol ure poskrbela, da se vam bo povrnil vid. Dr. Kristina Mikek bo z najsodobnejšo tehnologijo v manj kot pol ure poskrbela, da se vam bo povrnil vid.

prof. dr. Matjaž Zwitter, dr. med., specialist radioterapije in onkologije

"Pred tremi leti so mi ugotovili zamotnitev leče na obeh očesih in tako veliko zmanjšanje vidne ostrine, da je bila operacija neizogibna. Za poseg v očesnem centru Morela okulisti sem se, priznam, odločil iz radovednosti. Zanimalo me je namreč, kako deluje nov zasebni center. Tako sem se dogovoril za pregled in ker sem bil z obravnavo nadvse zadovoljen, sem se odločil, da me pri njih tudi operirajo. "

prim. Marko Demšar, dr. med., specialist radiologije

"Delo dr. Vesne Morele in njene hčerke dr. Kristine Mikek spremljam že dolgo časa, še iz obdobja, ko niti pomislil nisem, da bom kdaj tudi sam potreboval kirurški poseg. Oftalmologija ni moje ožje strokovno področje, vendar vem, da v očesnem centru Morela okulisti premikajo meje mogočega na področju očesnih operacij. Zato ob pojavu sive mrene moja odločitev za izbiro klinike ni bila težka."

Marjan Fabjan, dr. med., specialist plastične kirurgije

"Razumljivo je, da zdravnik v vlogi pacienta zaradi znanja o mogočih zapletih mnogo težje sprejema odločitev za poseg. Imeti mora zelo močne argumente, da se med tehtanjem tehtnica prevesi na stran pozitivne odločitve. Vse to sem ob odločanju doživljal tudi sam, vendar sta me strokovnost, še bolj pa neverjetna človeška toplina in energija dr. Mikekove prepričali. Vesel sem, ker sem odločil pravilno."

Če že nekaj časa razmišljate o laserski odpravi dioptrije, se prijavite na brezplačni pregled v očesnem centru Morela okulisti in si privoščite lasersko operacijo le za 490 EUR na oko.

Urša Pečjak, dr. med., specialist oftalmologije

"Zdravniki smo najbrž najzahtevnejši pacienti, ker smo kritični in ničesar ne maramo prepustiti naključju. Sama sem dr. Kristini Mikek popolnoma zaupala in se kljub temu, da sem oftalmologinja, nisem vtikala v meritve in nastavitve, pač pa sem popolnoma sledila njenim navodilom. In odkar sem na lastni koži občutila, kar vsakodnevno občutijo pacienti pred in po posegu, se z njimi lahko še bolj odprto pogovorim tudi o tistih najbolj drobnih skrbeh, na katere ne pomisliš, dokler sam nisi v vlogi pacienta."

Prijavite se na brezplačni pregled za lasersko odpravo dioptrije. Prijavite se na brezplačni pregled za lasersko odpravo dioptrije.

V kliniki uporabljajo najsodobnejši Femtosekundni laser AMO Intralase IFS in so edini center za lasersko odpravo dioptrije v Sloveniji, ki ima akreditacijo najuglednejše ameriške akreditacijske ustanove za zdravstvene organizacije Joint Commission International.

TUKAJ se lahko naročite na brezplačni pregled in preverite, če lahko tudi vam z operacijo pomagajo do popolnega vida.

 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin