Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
20. 8. 2020,
7.00

Osveženo pred

2 leti, 6 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

PR članek erekcija

Četrtek, 20. 8. 2020, 7.00

2 leti, 6 mesecev

Veliki test: 6 načinov za povečanje spolnega organa – ali res delujejo?

Oglasno sporočilo
Xcore

Trg je dobesedno zasut z nešteto različnimi produkti za povečanje dolžine in obsega moškega spolnega uda.

Ponujajo različne tablete, mazila, naravne sestavine in celo operacije.

Za vse načine trdijo, da učinkovito povečujejo moški ud ali pa vsaj pomagajo pri večjih erekcijah.

Znano je, da vsi izdelki za povečanje delujejo na enega od naslednjih načinov:

  1. Pospešujejo dotok krvi v spolni ud, s čimer telo po naravni poti poskrbi za večje erekcije, dolgoročno pa se lahko poveča tkivo.
  2. Fizično "raztegujejo" spolni ud in s tem poskrbijo, da se ta poveča.
  3. Operacija ligamenta povezuje gobasti del penisa z medenico in s tem doseže podaljšanje.

Odločili smo se preizkusiti šest najbolj priljubljenih pripomočkov za povečanje penisa in tukaj so rezultati:

1. Tablete Male Extra

Tablete Male Extra naj bi bile najučinkovitejše tablete za povečanje penisa. Uporabniku ponujajo mešanico sedmih naravnih sestavin, ki povečajo dotok krvi v penis ter s tem vplivajo na velikost, trdoto in trajnost erekcij.

Končna ocena tablet Male Extra: 5,6/10 | Foto: Končna ocena tablet Male Extra: 5,6/10

Gre za majhne modre kapsule, ki jih pogoltnete z nekaj požirki tekočine.

Kako delujejo: Vsak dan ob jedi je treba zaužiti tri kapsule Male Extra, ki nato v vašem telesu sprostijo vse zgoraj naštete sestavine. Te povečajo dotok krvi v penis in dostavo kisika v celice ter povzročijo tršo erekcijo in večjo vzdržljivost.

Učinkovitost: Uporabniki naj bi v od treh do šestih mesecih uporabe opazili razliko za od dva do 6,6 centimetra, vendar nobena znanstvena raziskava tega ne potrjuje.

Prav tako v Sloveniji nismo našli uporabnika, ki bi lahko potrdil kakršnokoli učinkovitost.

Stranski učinki: Čeprav proizvajalec trdi, da stranskih učinkov ni, po drugi strani pove, da je pred jemanjem tablet obvezen posvet z osebnim zdravnikom.

Gre za kapsulo, ki jo vnašate direktno v svoje telo in ob zavračanju katerekoli sestavine lahko telo reagira na neželen način.

Možnost nakupa in cena: Tablete je preverjeno mogoče naročiti v Slovenijo na njihovi uradni spletni strani (klikni tukaj), cena ene škatlice tablet pa se giblje okoli 48,45 evra.

Kupi zdaj | Foto:

 

2. Obliži X-core

Obliži X-core za povečanje penisa so obliži, ki v svojem lepilu vsebujejo kar 18 aktivnih naravnih sestavin, kar je največ med vsemi izdelki, ki smo jih preizkusili.

Končna ocena obližev X-core: 9,7/10 | Foto: Končna ocena obližev X-core: 9,7/10

Gre za 30 obližev v škatlici, ki jih na 24 ur menjavate in tako vsaj en mesec telesu ves čas omogočate stalno in nadzorovano absorbiranje omenjenih sestavin.

Kako delujejo: Kot medicinski ali nikotinski obliži proti kajenju tudi obliži X-core delujejo tako, da telo prek kože absorbira vse sestavine, ki so v lepilu obližev.

Ko v telesu dosežemo zadostno količino sestavin, telo reagira s povečanjem pretoka krvi v spolni ud, rezultat pa so večje erekcije, večji spolni libido, večja vzdržljivost in dolgoročno tudi povečanje samega spolnega uda.

Učinkovitost: Uporabniki naj bi v desetih tednih dosegli povečanje tudi do 7,4 centimetra, povprečno pa rezultate vidijo med 3. in 4. tednom uporabe.

V Sloveniji največ uporabnikov uporablja prav obliže X-core, za katere smo našli tudi največ pohval in največje število uporabnikov, ki so potrdili njihovo učinkovitost.

Stranski učinki: Ker gre za absorbiranje naravnih sestavin prek kože, je uporaba obližev X-core povsem varna. Če ste alergični na navadne obliže, lahko tudi pri teh med nošenjem opazite malce rdečkasto kožo, zato priporočajo, da se vsak dan obliž nosi na drugem delu telesa (en dan na levi roki, drug dan na desni).

Možnost nakupa in cena: Možnost nakupa in cena: Obliže X-core je preverjeno možno naročiti na uradni slovenski spletni strani  www.XcorePovecanje.com, omogočajo pa tudi slovensko pomoč ali naročila po telefonu na številki 07 600 3005. Cena škatlice obližev je trenutno v akciji 39,99 EUR, imajo pa tudi akcijo 2+1 gratis, kjer plačate za 2 škatlici in prejmete 3, dostava pa je brezplačna.

Kupi zdaj | Foto:

 

3. Naprava Size Genetics

Size Genetics je naprava, ki s pomočjo pritiska posnema fitnes naprave in omogoča rast spolnega uda.

XCore | Foto:

Gre za precej kompleksno napravo, ki se jo namesti direktno na spolni ud in pusti delovati (v prostem času, ne med spolnim odnosom).

Kako deluje: S pritrditvijo naprave Size Genetics na penis ta povzroči nežno, a stalno raztezanje spolnega uda na območju, kjer se sicer zadržuje kri med erekcijo.

Ta pritisk povzroči, da se celice začnejo cepiti in se tako kot pri obremenitvi drugih mišic na telesu začnejo hkrati obnavljati in omogočati rast.

Učinkovitost: Uporabniki so v nekaj mesecih pri vsakodnevni uporabi (od dve do tri ure dnevno) opazili do sedem centimetrov rasti, vendar so razlike zelo velike glede na začetno velikost spolnega uda.

V Sloveniji ni znanih rezultatov uporabe, saj se naprava uporablja predvsem na območju Združenih držav Amerike.

Stranski učinki: Ker gre za fizičen poseg na občutljivem območju telesa, se je pred kakršnokoli uporabo obvezno posvetovati z osebnim zdravnikom. Nestrokovna uporaba namreč lahko povzroči resne težave, tudi erektilno disfunkcijo. 

Možnost nakupa in cena: Napravo je preverjeno mogoče naročiti v Slovenijo (poštnina 19 evrov) na uradni spletni strani, cena osnovnega modela pa znaša 189,95 evra oz. 279 evrov z vsemi dodatnimi pripomočki.

Kupi zdaj | Foto:

4. Gel za povečanje Excite

Gel za povečanje Excite je krema, ki s pomočjo posebne mešanice sestavin takoj po nanosu spodbudi hitrejši in učinkovitejši dotok večje količine krvi v moški spolni ud ter s tem poskrbi za veliko večje erekcije.

Končna ocena gela Excite: 9,6/10 | Foto: Končna ocena gela Excite: 9,6/10

Gre za gel/kremo v steklenički, ki ima na vrhu razpršilo za lažji nanos.

Kako deluje: Od pet do 15 minut pred spolnim odnosom gel nežno nanesete na spolni ud in masirate, dokler se ta popolnoma ne absorbira. Po minuti ali dveh gel začne delovati, saj sestavine poskrbijo za naglo spremembo temperature v spolnem udu in s tem na naraven način "prepričajo" telo, da vanj pošlje večje količine krvi, kar se odraža v lažjem doseganju erekcij. Te so hkrati večje in trše.

Učinkovitost: To je edini izdelek, pri katerem se rezultati vidijo že po prvem nanosu, zato ima prednost pred preostalimi izdelki, kjer je potrebna dolgotrajna uporaba.

Slovenski uporabniki poročajo o vidnih spremembah, in sicer tudi do pet centimetrov v dolžino. V različnih medijih poročajo o gelu Excite kot najučinkovitejšem izdelku za povečanje in izboljšanje erekcij.

Stranski učinki: Stranskih učinkov niso znani, razen v primeru hude alergije na kakšno od sestavin, kar se lahko pozna v rahli rdečici na koži. Ker gre za eksterno uporabo, je izdelek preverjeno varen in primeren za uporabo tudi brez posvetovanja z zdravnikom.

Možnost nakupa in cena: Ker na trgu obstaja veliko (manj učinkovitih) različic gela, je pomembno, da se nakup opravi na uradni strani za Slovenijo, in sicer www.ExcitePovecanje.com, ali na slovenski številki za naročila in informacije 07 600 3005.

Kupi zdaj | Foto:

 

5. Vakuumska črpalka Penomet

Vakuumska črpalka Penomet je najbolj priljubljena vakuumska črpalka za povečanje penisa, ki s pomočjo ustvarjenega pritiska pomaga doseči erekcijo pred spolnim odnosom in poskrbi za večji spolni ud.

Končna ocena črpalke Penomet: 4,2/10 | Foto: Končna ocena črpalke Penomet: 4,2/10

Gre za črpalko, ki jo nataknete na spolni ud ter s potiskom iz nje iztisnete zrak in poskrbite za pritisk.

V nasprotju z drugimi vakuumskimi črpalkami, ki delujejo le na zrak in zato ne poskrbijo za enakomerno rast, se pri črpalki Penulum svetuje uporaba v vodi, ki poskrbi, da je pritisk na vseh delih enak.

Kako deluje: Na črpalko Penomet namestite snemljiv obroč, ki ustreza velikosti vašega spolnega uda. Pod prho ali v kadi namestite črpalko na svoj spolni ud in nežno nekajkrat  iz nje iztisnete zrak, da se ustvari pritisk. Čez nekaj časa popustite in ponovite postopek vsakih nekaj minut v od 15 do 20 minutah.

Na koncu je vaš penis v erekciji, ki je večja in trša kot sicer.

Učinkovitost: Nekateri uporabniki poročajo o povečanju tudi za do šest centimetrov, drugim pa Penomet pomaga le za izboljšanje erekcije.

Slovenski uporabniki imajo podobne izkušnje kot uporabniki v tujini – večini pomaga pri izboljšanju erekcije, nekaterim pa tudi pri samem povečanju spolnega uda.

Stranski učinki: Tudi pri Penometu gre za fizični poseg, zato je treba ravnati po navodilih in se, če je mogoče, posvetovati z osebnim zdravnikom, saj nepravilna uporaba lahko povzroči erektilno disfunkcijo.   

Možnost nakupa in cena: Napravo je preverjeno mogoče naročiti v Slovenijo na uradni spletni strani, a se zaračuna še 30 dolarjev dostave. Cena črpalke Penomet je 97 evrov v osnovni različici in 227 evrov v različici Premium.

6. Kirurška povečava

Na voljo je več vrst kirurških posegov, s katerimi lahko penis podaljšajo in povečajo njegov volumen. Mi smo preverili najbolj priljubljen način povečave z rezanjem ligamenta.

XCore | Foto:

Kako deluje:  Estetski kirurg prereže ligament, ki povezuje gobasti del penisa z medenico, in na ta način doseže podaljšanje. Volumen penisa se nato poveča z maščobnim tkivom, ki ga posrkajo iz pacientovega trebušnega dela okoli penisa.

Učinkovitost: Penis lahko s takšnim posegom povečajo za od dva do štiri centimetre, posege pa opravljajo tudi v Sloveniji, kjer so rezultati enaki kot v tujini. Seveda se je za operacijo treba dogovoriti pri uradnih in preverjenih strokovnjakih.

Stranski učinki: Neželeni mogoči učinki operacije so številni ter vključujejo infekcije, poškodbe živcev, zmanjšano občutljivost in težave z erekcijo. Morda najbolj moteče in pogoste so brazgotine, ki se lahko pojavijo po operaciji. Neželeni učinki pri širjenju obsega pa so najpogosteje neraven in neenakomeren videz penisa.

Možnost nakupa: Kirurške posege izvajajo različni estetski kirurgi, cena posega v Sloveniji pa se giblje od 1.500 do 2000 evrov.

Sklepna misel

Med vsemi naštetimi možnostmi povečave penisa smo našli tri očitne zmagovalce, saj smo v izboru upoštevali potencialni rezultat (učinkovitost), stranske učinke in končno ceno.

Povečanje spolnega uda: obliži X-core, Size Genetics

Izboljšanje erekcije: gel Excite

Ker za Size Genetics ni na voljo dovolj mnenj uporabnikov, gredo naši glasovi obližem X-core in gelu Excite.

Ta dva načina lahko pomagata pri izboljšanju erekcije in vplivata na velikost spolnega uda.

XCore | Foto:

Poudariti pa moramo, da je treba vse izdelke uporabljati po navodilih in da se vsako telo drugače odzove, zato je treba spremljati rezultate. Vašemu znancu lahko določen izdelek zelo pomaga, drugi pa sploh ne, a to ni zagotovilo, da bo tako tudi pri vas. Pri vas je lahko ravno nasprotno.

Vsekakor priporočamo, da najprej preizkusite izdelke, ki nimajo stranskih učinkov, saj gre navsezadnje za vaše telo in vaše zdravje.

Za bralce Siola pa danes omogočamo posebno akcijsko ceno pri naročilu obližev Xcore in gela Excite – za naročilo po akcijski ceni samo vpišete podatke v spodnji obrazec:

Naročnik oglasnega sporočila je E-mesto.

Ne spreglejte