Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
5. 10. 2015,
15.16

Osveženo pred

5 mesecev, 2 tedna

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1
ustna higiena zobna ščetka advertorial

Natisni članek

Ponedeljek, 5. 10. 2015, 15.16

5 mesecev, 2 tedna

Top 10 popolnih parov, ki so nam življenje obrnili na glavo

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1
V dvoje je lepše, pa tudi bolj izpopolnjeno in zabavno. Predstavljamo vam deset popolnih dvojcev, ki imajo večni vpliv na življenje in navade več generacij po vsem svetu.

Izpopolnjeni, domiselni, zabavni in preprosto nepogrešljivi. To so pari, ki so zapisali zgodovino sodobne pop kulture – povsem nevsiljivo in spontano. Odlikuje jih popolno ujemanje, dva pola, ki zaokrožita nepremagljivo celoto. Vas zanima, kateri so tisti pari, ki so tako ali drugače postali del našega vsakdana?

Batman in Robin

Superjunaka, ki sta se iz legendarnih pustolovščin v stripu preselila tudi na velika platna in navdušila več generacij občinstva, ki v njunih zgodbah išče junaške rešitve brez brutalnosti in nepotrebne fantastike. Njuna lika sta kultna in poosebljata sanjsko življenje tako mlajših kot malo starejših fantov.

Stan in Olio

Eden prvih dvojcev velikih platen se je občinstvu približal s preprostim humorjem, nedolžnostjo in zvito hudomušnostjo. Stan in Olio sta nerodna, prikupna in neverjetno simpatična lika, ki nas nasmejeta tudi danes. Brezčasnost je njuna glavna odlika.

Bonnie in Clyde

Najbolj znani kriminalni par v ameriški zgodovini, je svojo kultnost dosegel s pomočjo Hollywooda in filmom iz leta 1967, nagrajenim z oskarjem. Warren Beatty in Faye Dunaway sta paru, ki je v letih velike ameriške gospodarske krize sooblikoval ameriško podzemlje, dodala mitsko podobo, ki še danes navdušuje številne snovalce priljubljenih filmskih scenarijev.

Žabec Kermit in Miss Piggy

Simpatičen par iz Muppet showa je v naše domove prinesel nalezljiv humor in pravo mero hudomušnosti, s katero sta v osemdesetih navduševala občinstvo pred malimi ekrani. Zelo hitro sta se vklopila v svetovno pop kulturo, kjer zasedata pomembno mesto tudi danes. Predstavljata humorno različico sodobnih parov, v njunih neposrednih dialogih se malodane znajde vsak, tako danes kot pred tridesetimi leti in to je bistvo brezčasnosti.

Butec in Butec

Predstavljata nekakšno sodobno nadaljevanje Stana in Olia. Presenečata in šokirata, ob vsaki njuni vragoliji pa pri občinstvu vzbudita tako smeh kot kanček zgražanja. Nedvomno sta izpopolnjen dvojec, ki nikakor ne bi deloval v solo različici.

Barbie in Ken

Le kdo ne pozna Barbie in Kena? Najbolj univerzalen par na svetu je doživel nešteto sprememb in se prilagodil različnim kulturam. Čeprav njun zakon traja že 54 let, kaže, da bo trajal za vedno. Popoln par, ni kaj.

Tarzan in Jane

"Jaz Tarzan, ti Jane," samo en stavek je bil dovolj, da sta se zapisala v naša srca in postala eden najbolj prvinskih in prikupnih parov v zgodovini književnosti, ki se je že v prvi filmski upodobitvi leta 1918 dosegel neverjetno priljubljenost, njun lik pa je pozneje dobil številne uspešne filmske različice, ki si jih še danes radi ogledamo.

Rachel in Ross

Če nanizanka Prijatelji velja za ena najbolj kultnih vseh časov, sta glavna romantična lika, Rachel in Ross nedvomno ena najbolj simpatičnih, priljubljenih in posnemanih televizijskih parov vseh časov. Rachel ne bi bila nikoli tako prisrčno zaljubljena, če ne bi spoznala Rossa in Ross ne bi bil nikoli tako nerodno prikupen, če v njegovo življenje ne bi vstopila Rachel. Kljub vzponom in padcem sta na koncu vendarle dočakala srečen konec.

Sherlock Holmes in Watson

Pretkani par, ki raziskuje najbolj temačne in navidezno nerešljive primere, se nam je prikupil že v knjižni različici. Holmes je znan po svojih zvitih in logičnih rešitvah ter poznavanju kompleksnih forenzičnih metodah, s katerimi navdušuje in navdihuje številne scenariste po vsem svetu, ki mu vedno znova postavljajo nove filmske in televizijske izzive.

Curaprox Superduo

Najboljši dvojec v ustni higieni, ki spreminja naše vsakodnevne navade v kopalnici in našemu nasmehu vrača pravo mero samozavesti, sestavljata zobna ščetka Curaprox CS 5460 in medzobna ščetka CPS prime.

Neločljivi duet za popolno ustno nego deluje v izvrstni harmoniji: eden drugega dopolnjujeta, skupaj namreč zagotavljata stoodstotno učinkovitost, ki je nujna za lep in zdrav nasmeh. Zobna ščetka Curaprox CS 5460 je junakinja, ki lahko očisti 70 odstotkov površine zob in roba dlesni, njena zvesta pomočnica, medzobna ščetka CPS prime, pa učinkovito očisti preostalih 30 odstotkov zobnih površin, ki jih sestavljajo medzobni prostori.

S Superduom so zobje popolnoma čisti in samo z njuno usklajeno pomočjo ste lahko prepričani, da ste naredili vse, kar je v vaši moči, da bi učinkovito in varno preprečili pojav še vedno zelo prisotnih parodontalnih obolenj.

Ne spreglejte