PREOBRAZBA: Mojca je izgubila 12 centimetrov v štirih mesecih!

Danes vam predstavljamo preobrazbo 37-letne Mojce iz Kopra. Mojca se je od najstniških let bojevala z odvečnimi kilogrami, po rojstvu otrok pa so se maščobe kar kopičile. Poskusila je že vse mogoče, da bi izgubila odvečno težo, a brez uspeha. To je močno vplivalo na njeno samozavest in sproščenost v odnosih z drugimi. Zdaj se počuti kot prerojena, saj je v samo štirih mesecih izgubila kar 12 centimetrov obsega okoli pasu, zmanjšal pa se ji je tudi obseg stegen.

Oglasno sporočilo

Kako ji je uspelo?

Mojca je v zadnjih letih poskusila že številne diete, prehranske dodatke in vadbene režime, a nikoli ji ni uspelo dovolj dolgo vztrajati, da bi dosegla vidne rezultate. Večina diet in vadb preprosto pomeni preveč odrekanja in preveč ekstremne spremembe življenjskega sloga. Ob redni službi in dveh majhnih otrocih nikakor ni zbrala dovolj energije, da bi vztrajala pri omejitvah, ki bi se jih morala držati. Potem pa ji je prijateljica priporočila kremo InTheLine, ki topi maščobe na področju trebuha, bokov, zadnjice in stegen. Na priporočilo prijateljice se je lansko poletje končno odločila, da poskusi, čeprav v resnici ni verjela, da ji bo krema pomagala, saj je preizkusila že na desetine krem za hujšanje. Dvakrat na dan si je kremo vmasirala v trebuh in stegna, njeno delovanje pa je začutila takoj. Že po dveh tednih je bila njena koža vidno bolj napeta in že to je bil rezultat, ki je obljubljal pozitivne rezultate. Po štirih mesecih uporabe je okoli trebuha izgubila 12 centimetrov in sedem centimetrov v obsegu stegen.

Tisto, kar jo je pri kremi najbolj prepričalo, je dejstvo, da za to ni potrebovala drastične spremembe življenjskega sloga. Poleg normalne zdrave prehrane z veliko sadja in zelenjave ter rednega gibanja z otroki si je morala dvakrat na dan zgolj namazati problematične predele s kremo, ki dokazano topi maščobe in zmanjšuje obseg. To je bilo, vsem obveznostim navkljub, preprosto. "Če bi vedela, kako zelo mi bo to spremenilo življenje, koliko srečnejša in samozavestnejša bom, bi kremo naročila že prej," pravi Mojca. Prav vsaki ženski s podobnimi težavami privošči, da bi ji krema InTheLine pomagala izgubiti nadležne maščobe, ki se jih sicer nikakor ne more znebiti.

Kaj pa o takšni preobrazbi pravijo znanstveniki?

Posvetovali smo se z raziskovalci, ki se ukvarjajo s proučevanjem podkožnih maščobnih oblog pri ženskah, o tem, ali je znanstveno mogoče izgubiti centimetre zgolj z uporabo kreme. Pojasnili so nam, da krema InTheLine, ki jo uporablja Mojca, vsebuje izvleček golostebelnega korena oziroma licorice z 2,5-odstotno gliciretinsko kislino, ki s topično uporabo znanstveno potrjeno zmanjšuje obseg maščob. Aktivna učinkovina v kremi pronica skozi plasti kože v podkožje, kjer raztaplja trdovratne maščobne obloge, ki jih sicer ni mogoče raztopiti z nobeno drugo substanco. Krema InTheLine je trenutno edina krema na trgu s takšno sestavo, kar pojasni tudi, zakaj Mojci noben drug izdelek pred tem ni pomagal.

Na tisoče Slovencev in Slovenk s podobno izkušnjo, kot je Mojčina!

Mojca je le ena izmed več kot pet tisoč zadovoljnih uporabnikov, moških in žensk, v starosti od 25 pa vse do 75 let, ki jim je krema pomagala oblikovati postavo. "Veliko uporabnikov kremo najprej preizkusi, nato pa se odločijo za večmesečni tretma, saj že po nekaj uporabah vidijo rezultate in želijo doseči maksimalen mogoč učinek," so nam povedali v podjetju INTL. Ta slovenski proizvod je pri nas požel takšen uspeh, da se povpraševanje po njem že ustvarja tudi v tujini, kamor InTheLine širi svojo prodajo.

Med uporabnicami tudi slovenske zvezdnice!

Med rednimi uporabnicami kreme InTheLine so tudi nekatere slovenske zvezdnice, ki uporabe kreme ne zanikajo, nasprotno, z veseljem jo priporočijo vsem ženskam, ki želijo izgubiti neželene centimetre. Med estradnicami, ki uporabljajo kremo InTheLine, so Danica Lovenjak, novinarka in radijska voditeljica Jerca Zupan, voditeljica Manja Plešnar, voditeljica in manekenka Tjaša Jerala Kokalj, manekenke Daša Podržaj, Anamarija Avbelj, Patricia Peklar in Eva Pakiž ter fotomodel Anja Jenko, te so skupaj z uporabo kreme izgubile več kot 41 centimetrov.

Shujšajte tudi vi! Posebna ponudba za bralce Siol.net

Prepričajte se, da krema InTheLine zares deluje, in še danes začnite topiti maščobe na predelu stegen, bokov, zadnjice in trebuha! Glede na to, koliko centimetrov želite izgubiti, priporočamo enega izmed treh paketov po posebnih, promocijskih cenah:

  • od enega do štirih centimetrov – enomesečni tretma za samo 29,90 €,
  • do šest centimetrov – dvomesečni tretma z 10 % popustom za samo 53,82 € (namesto 59,80 €),
  • več kot šest centimetrov – trimesečni tretma s 15 % popustom (za samo 76,25 €, namesto 89,70 €).

Ob naročilu prejmete tudi dve praktični darilci in brezplačno dostavo!

Ob naročilu kreme InTheLine so vam spet na voljo tudi oblačila za oblikovanje postave po akcijskih cenah! Poleg hlač in pasov za oblikovanje postave Savna Fit, ki so obnoreli naše kupce, je zdaj na voljo tudi posebna kompresijska majica za oblikovanje postave REDU SHAPER – nova na slovenskem trgu!

NAROČILA

ZA BRALCE SIOL.NET POSEBNA DARILNA PONUDBA! DANES: PROMOCIJSKA CENA + BREZPLAČNA DOSTAVA + DARILO

NOVO – TELEFONSKO NAROČANJE: kremo InTheLine lahko naročite tudi po telefonu na številki 070 204 205. Za naročilo lahko pošljete tudi SMS s svojimi podatki za dostavo.

Priporočamo: izkoristite ugodnost in pohitite z naročilom, saj so zaloge za Slovenijo omejene.

Želiš shujšati BREZPLAČNO?

Postani ambasador ali ambasadorka blagovne znamke InTheLine in povrnemo ti vso kupnino! Preveri, kako, TUKAJ.

Sorodne vsebine

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano