SiolNET. Trendi Zdravje
1

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Planet TV: Astrolog napoveduje Pahorjevo leto

1

termometer

Po napovedih astrologa Staneta Padežnika bo leto 2013 leto premikov na boljše.

Medtem, ko v Sloveniji odštevamo ure do slovesa leta 2012 in dobrodošlice letu 2013, smo astrologa, terapevta in pedagoga Staneta Padežnika povprašali, kaj nam za leto, ki prihaja, napovedujejo zvezde.

Po njegovem mnenju bo leto 2013 polno rahlih premikov na boljše, zaznamoval pa ga bo tudi novoizvoljeni predsednik države: " Za lunino planetarno leto je značilno, da bodo bolj močna domoljubna čustva in potreba po skupnosti, po tem, da držimo bolj skupaj. To sovpada s Pahorjevo željo, da bi delali skupaj za isto stvar, da bi na skupni imenovalec spravil vse politične stranke."

Leto 2013 nas bo torej združevalo in če bo zima še malce napeta, bo pomlad prinesla pozitivno spremembo. Od sredine maja nas čakajo zelo razveseljujoči trendi, ljudje pa bodo po Padežnikovih napovedih zadovoljni, veseli, medtem ko bo fleksibilnost zaposlovanja mogoča od pomladi dalje. To napoveduje tudi ugodne obete na finančnem področju.

Leto, ki prihaja, bo najbolj naklonjeno tistim, ki so pogumni, ustvarjalni, optimistični, za tiste, ki so podjetni, dejavni, ki ne razmišljajo o težavah ampak ofenzivno razmišljajo kako doseči svoje ideje, zamisli. Leto 2013 bo kitajsko leto 2013 kače.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin