Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
25. 4. 2012,
9.36

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

bikini

Sreda, 25. 4. 2012, 9.36

8 let

Nad celulit s kombinacijo štirih tretmajev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Rezultati, ko združite bioresonančno komoro, endodermno terapijo, radiofrekvenco in presoterapijo, so neverjetni.

Ste kdaj premišljevali, da bi namesto enega anticelulitnega tretmaja posegli po kombinaciji več tretmajev in si tako povečali možnost, da končno odpravite pomarančno kožo na stegnih? Katere tretmaje kombinirati, so nam pokazali v kozmetičnem salonu Kahne. Odprave celulita smo se lotili z bioresonančno komoro, endodermno terapijo, radiofrekvenco in presoterapijo.

Bioresonančna komora je posebna izvedba komore, ki oponaša svetlobo različnih valovnih dolžin, značilnih za biospekter zdravih celic – od modre prek infrardeče do dela mikrovalov. Energetsko neuravnovešenemu organizmu na najbolj naraven način omogoči ponovno vzpostavitev njegovega biološko zdravega ravnotežja, tako da poraja tako imenovano bioresonanco.

Komora deluje na celo telo, na vsako njegovo celico in ne samo lokalno. Elektromagnetno valovanje v komori deluje prek številnih čudovitih lastnosti vode. In ker je človeško telo sestavljeno iz več kot 60 odstotkov vode, se bioresonančno delovanje hitro širi in prenaša od celice do celice. Sama voda se tako spremeni v živo vodo. Bioresonanca tako postane čista bioenergija, zato je med sedenjem v komori potrebno piti dovolj žive vode.

Endodermna (vakuumska) terapija je terapija s podtlakom, s katerim preoblikujemo telo. Deluje na principu pod- in nadtlaka, zato pride do raztezanja tkiva, limfnih in krvnih žil in se poveča razstrupljanje telesa. Odvečni produkti (odvečna voda, maščoba) se izločijo s pomočjo urina in potu, zato je po terapiji priporočljivo izvesti limfno drenažo oziroma presoterapijo. Postopek izboljšuje tonus kože in mišic, zmanjša celulit, strije, obseg telesa.

Radiofrekvenca deluje po principu toplote, segreva tkivo v globini, zato se poveča krvni obtok in spodbuja nastajanje novega kolagena v tkivu, ki aktivira fibroblaste, poveča se mišični tonus, izboljšata se tekstura in tonus kože. Vsaka celica ima odrejen svoj elektropotencial. Z leti (staranje, stres, prehrana …) se njen potencial zniža, z radiofrekvenco pa lahko spet povečamo celični elektropotencial, da se celice začnejo pomlajevati. Poleg pomlajevalnega učinka,radiofrekvenca uspešno odpravlja celulit in maščobne obloge, tako da valovi delujejo na membrano in pride do lipolize, topljenja maščob, zato je po postopku priporočljivo izvajati še limfno drenažo.

Presoterapija ali limfna drenaža zagotavlja telesu hitrejše čiščenje odpadnih snovi, ki se sicer nakopičijo in ustvarjajo celulit, slabši tonus ... Presoterapijo se lahko izvaja ročno ali strojno, strupe pa s pomočjo limfne drenaže odvajamo z urinom.

Ocena iz prve roke

Kombinacija tretmajev se je začela z bioresonančno komoro, ki rahlo spominja na infrardečo savno, v njej sem se "ogrevala" četrt ure. Toplota je namreč v pomoč postopkom, ki me čakajo, saj jih je lažje in bolj učinkovito izvajati, ko je tkivo ogreto. Sledi vakuumska terapija, tri četrt ure uživam v občutku, ki ga povzroča vakuum, ki se prisesa na mojo kožo in jo pregnete, kot bi šlo za dobro masažo, po vakuumu pa je na vrsti radiofrekvenca, ki bo dodatno izboljšala tonus in odpravila celulit.

Moram priznati, da sem že takoj po vakuumu in radiofrekvenci lahko čutila, da imam kožo bolj čvrsto in napeto, prisegla bi, da so se vidni znaki celulita že nekoliko zmanjšali, seveda pa bi morala postopek ponoviti vsaj petkrat (običajno število tretmajev se giblje od pet do deset). Za konec se za tri četrt ure prepustim limfni drenaža, ki je odlična in ki jo v salonu Kahne izvajajo strojno. Občutek, da bom veliko hodila na vodo, se izkaže za resničnega, in tako vem, da je bila drenaža res učinkovita. Kljub temu da je kombinacija postopkov časovno nekoliko obremenjujoča, saj traja dve uri, jo zaradi takojšnje učinkovitosti tretmajev močno priporočam, saj so rezultati vidni in počutje enkratno.

Ne spreglejte