Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
1. 3. 2012,
8.30

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Četrtek, 1. 3. 2012, 8.30

8 let

Luna v dvojčkih prinaša nemir

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
To so dnevi, ki s seboj prinesejo živahnost, na katero smo med Luno v biku že malce pozabili. Prevzamejo nas družabnost, potreba po komunikaciji in zabavi, privlačijo nas intelektualni izzivi.

Nenadoma začutimo nemir. Težko obstanemo na mestu, nenehno se gibljemo in premikamo, pa čeprav samo zamenjamo stol. Ko govorimo, govorimo veliko in pri tem uporabljamo celo telo, najbolj pa roke, s katerimi ne nehamo kriliti in pojasnjevati stvari. Pogovor postane skoraj najpomembnejša stvar na svetu, toliko si imamo povedati, deliti, razložiti in vprašati, saj nas radovednost ne mine. To ni čas, ko bi skrivnosti zlahka obdržali zase – ne svojih ne tujih. To tudi ni čas, ko bi lahko držali jezik za zobmi, kar nas lahko veliko stane. Ko se spontana druženja prevesijo v živahno zabavo Kljub nenehnemu hitenju mimogrede pozabimo na uro, zato zamujamo, smo raztreseni in pozabljamo, čeprav smo sposobni tudi izjemne koncentracije, bliskovitega odzivanja in prilagajanja. Na hitro preberemo knjigo, na kateri se je nabiral prah, informacije spotoma lovimo v svoj radar in jih premlevamo. Pogosto resda več filozofiramo, kot kaj naredimo, a imamo vseeno občutek, da smo koristni in da smo delo dobro opravili. Včasih se najboljši posel sklene ravno ob kavi, zakaj bi se torej vznemirjali, če miza ni pisalna?

Služba je tudi družba, vendar prijatelji in znanci v teh dneh postanejo pomembnejši, zato poskrbimo, da se z njimi veliko srečujemo. Na vprašanje, kako si, v teh dneh odgovarjamo na dolgo in široko. Spontana druženja se hitro prevesijo v živahno zabavo, pripravljeni smo ušpičiti vse vrste neumnosti, da nam le ni dolgčas. Razigranost in igrivost sta naši stalni spremljevalki, včasih spominjamo na otroka, ki mu igra pomeni vse. Ko nas premami športna aktivnost, naj bo takšna, da se odvija v paru ali vsaj skupinska, saj se bomo bolje počutili, kot če sami med tekom grizemo v klanec. Trenutki, ko si zaželimo samote, so z Luno v dvojčkih redki, zgodijo pa se le takrat, kadar nekaj ali nekdo zelo močno pritegne našo pozornost.

Ljubezen ima dva obraza Pod vplivom Lune v dvojčkih smo zelo zaljubljive narave, radi se spogledujemo in si hitro najdemo družbo. Samo fizična privlačnost ni pomembna, pač pa je pomembno tudi, ali lahko z osebo sproščeno in na široko pokramljamo, se nasmejemo in vsaj za trenutek verjamemo, da imamo veliko skupnega. Zaljubljenci se razkrivajo drug drugemu, samski so dovzetni za avanture, dokler jih ne obremenjujejo. Ko govorimo o ljubezni na dolge proge, ti dnevi lahko prinesejo svežino v odnos in ponovno zanimanje za partnerja, ki ga potrebujemo kot prijatelja in kot ljubimca. Težko, da se bomo kdaj ljubili sprti, treba pa je opozoriti, da smo lahko tudi muhasti in nas z ničimer ni mogoče zadovoljiti. V tolažbo naj bo, da nas trma kmalu mine, nanjo preprosto pozabimo oziroma smo mojstri dvoličnosti – nenadoma se sploh ne moremo spomniti, zakaj smo se sprli, sprenevedamo se in zraven kažemo tako očarljiv obraz, da se mu nihče ne more upreti. In ker je Luna v dvojčkih vedno dvojno razpoložena, poskrbimo, da smo za trenutek spet nedostopni in se igra zapeljevanja lahko začne od začetka.

Pozitivno: razum, komunikativnost, družabnost, zabava, igra, sproščenost, humor, razgibanost, prilagodljivost, radovednost, iskrivost

Negativno: raztresenost, hitenje, površnost, pozabljivost, sprenevedanje, dvoličnost, nemir

Ne spreglejte