Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
1. 5. 2009,
18.32

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Petek, 1. 5. 2009, 18.32

8 let

Zalezovalec Tyre Banks ne bo šel v zapor

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Moški, ki je bil obtožen zalezovanja ameriške manekenke in televizijske voditeljice Tyre Banks je bil spoznan za krivega.

Sodnik je razsodil, da je 39-letni Brady Green iz Dublina, v ameriški zvezni državi Georgii, zalezoval zvezdnico. Vendar Green ne bo šel v zapor, saj je sodinik njegovemu odvetniku zgolj naložil, naj svoji stranki pomaga poiskati pomoč psihiatra. Čeprav je Greenu po obtožnici grozilo 90 dni zapora, je odvetnik napovedal pritožbo. "Kako naj nadaljujem svoje življenje?" Voditeljica televizijskih oddaj America's Next Top Model in The Tyra Banks Show je na sodišči povedala, da je bila prestrašena. "Nisem vedela, kaj storiti. Kako naj nadaljujem svoje življenje, ko zapustim to stavbo? Ničesar takšnega še nisem doživela," je dejala in dodala, da se je njeno varovanje "zelo spremenilo".

Klical jo je in obiskoval studio Green je zanikal krivdo za kazniva dejanja zanikal. Obsojeni naj bi že pred meseci pričel vabiti voditeljico serije Ameriški top model na zmenek, ji pošiljati rože, sporočila in darila. Tyro naj bi prav tako večkrat klical po telefonu in obiskoval newyorški studio, kjer potekajo snemanja pogovorne oddaje The Tyra Banks Show.

Asistentki grozil, da ji bo prerezal vrat Sodeč po sodniških dokumentih je Green tudi grozil Tyrini asistentki, potem ko mu le-ta ni želela izdati manekenkinega naslova. V dokumentih je zapisano, naj bi Green asistentki dejal: "Vem, da mi lažeš! Poiskal te bom in ti prerezal vrat."

Brady Green je bil aretiran že marca lansko leto, ko so ga v restavraciji v bližini Tyrinega studia ujeli policisti. Policijsko poročilo pravi, da je aretirani o Tyri povedal: "Poznam jo in ona pozna mene. Sva dobra prijatelja. Imela sva nekaj posebnega. Pošiljal sem ji rože."

Ne spreglejte