Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
16. 10. 2023,
7.00

Osveženo pred

6 mesecev, 3 tedne

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Zen21 horoskopsko znamenje horoskop horoskop vedeževanje PR članek

Ponedeljek, 16. 10. 2023, 7.00

6 mesecev, 3 tedne

SANJA IZ ASTROLIFE JE PRIPRAVILA TEDENSKI HOROSKOP ZA SIOL

Tedenski horoskop: pred vodnarji so idealni dnevi, tehtnice pa bodo morale pokazati jeklene živce

Oglasno sporočilo

Vstopamo v 42. teden leta 2023, tedenski horoskop pa nam šepeta skrivnosti prihajajočih dni, polnih neznanih možnosti in priložnosti za rast.

S tedenskim horoskopom Astrolife raziščite mistične svetove ter prejmite edinstven vpogled v prihajajoče dneve ljubezni, zadovoljstva in osebne rasti. | Foto: Freepik S tedenskim horoskopom Astrolife raziščite mistične svetove ter prejmite edinstven vpogled v prihajajoče dneve ljubezni, zadovoljstva in osebne rasti. Foto: Freepik

Ko se listi na drevesih obarvajo v živahne jesenske barve in ko nas narava obdaja s svojo umirjeno, a obenem čarobno energijo, smo pozvani k razmisleku o svojih življenjskih poteh. 

Vstopili smo v teden, ko ne bomo iskali odgovorov, temveč se bomo naučili ceniti in razumeti vprašanja. V tem posebnem obdobju, ko se energija neba in zemlje stika v harmoničnem plesu, naše zvezde razkrivajo več kot le napoved. Ponujajo nam orodje za navigacijo med izzivi in uspehi, ki so pred nami.

Prepustite se toku vesolja, ki nas nežno vodi skozi barvite tedenske avanture, zapisane v zvezdah. Prisluhnite tišini vesolja in pustite, da vas njegova neskončna modrost vodi skozi meandre v tem tednu. Z zvezdami nad nami in zemljo pod nogami pozdravite 42. teden z odprtim srcem in umom, pripravljeni na spoznanja, ki jih prinaša tedenski horoskop. 

Podrobneje si preberite svoj tedenski horoskop in odkrijte, kako teden oblikovati po svojem okusu. 

OVEN (21. marec-20. april)

Ta teden vas bo postavil na realna tla. Znašli se boste na točki, ko boste morali svojemu telesu nameniti veliko več ... Nadaljujte tu.

BIK (21. april-21. maj)

Obveznosti tu, obveznosti tam, nešteto opravkov ter letanje sem in tja bodo končno terjali svoj davek. V tem tednu se boste morali zato … Nadaljujte tu.

DVOJČKA (22. maj-21. junij)

Ko se boste v tem tednu srečali s pomembno odločitvijo, nikar ne zmrznite, saj se v vas skrivajo vse sposobnosti in odlike, s katerimi … Nadaljujte tu. 

RAK (22. junij-22. julij)

Pazite, da vas prevelika pričakovanja in želje ne bodo vodili na napačno pot, sicer se boste v tem tednu srečali z … Nadaljujte tu.

LEV (23. julij-23. avgust)

V tem tednu zberite pogum in naredite prvi korak. Ne čakajte, da se stvari preprosto zgodijo, ampak ukrepajte, saj se bodo … Nadaljujte tu.

DEVICA (24. avgust-22. september)

Vstopili ste v teden, v katerem boste morali končno končati stare in narediti prostor za nove stvari. In brez omahovanja ali … Nadaljujte tu.

Ekskluzivno za vas: brezplačno vedeževanje!

Zahtevajte svojih pet minut brezplačnega pogovora še danes! Pokličite na telefonsko številko 01 600 77 00 in odkrijte, kaj vas čaka do konca leta 2023!

Brezplacnih_5_minut_1 | Foto:

TEHTNICA (23. september-23. oktober)

Čeprav vam spremembe, ki jih boste doživeli v tem tednu, ne bodo najbolj pisane na kožo, bodo na dolgi rok prinesle veliko … Nadaljujte tu. 

ŠKORPIJON (24. oktober-22. november)

Tokrat bodo v ospredju čustva in ljubezen, zato se pripravite, da boste pogumno izrazili, kaj se skriva globoko v vašem srcu in ... Nadaljujte tu. 

STRELEC (23. november-21. december)

V tem tednu boste morali več pozornosti nameniti temu, kar se dogaja okrog vas. Če si boste zatiskali oči in ne boste pripravljeni na ... Nadaljujte tu. 

KOZOROG (22. december-20. januar)

Z odprto komunikacijo in potrpežljivostjo boste manjše težave zatrli v kali. Zlasti na področju odnosov bodite … Nadaljujte tu. 

VODNAR (21. januar-18. februar)

Zaupajte vase in v svoje sposobnosti, saj vam bo to v tem tednu odprlo številna vrata in ponudilo priložnosti, na katere … Nadaljujte tu. 

RIBI (19. februar-20. marec)

Trava je vedno bolj zelena pri sosedu. Pazite, da s takim razmišljanjem ne boste v tem tednu spregledali, koga imate ob sebi in … Nadaljujte tu. 



Naročnik oglasnega sporočila je ZEN21, D. O. O.  

Ne spreglejte