SiolNET. Trendi TV Telekoma Slovenije
Oglasna vsebina: Telekom Slovenije, d. d.
  • Messenger
  • Messenger
Že v videoteki DKino!

Levji dvoboj (Jungleland)

Levji dvoboj
Blitz Film & Video Distribution
Oglasna vsebina: Telekom Slovenije, d. d.

Razgibana adrenalinska drama se odvija v svetu boksa brez rokavic in raziskuje zapleten odnos med bratoma (Charlie Hunnam in Jack O'Connell), ki se želita s pomočjo boksarskih dvobojev izkopati iz dolgov.

ZDA │ 2019 │ 86 min. │ Drama

R: Max Winkler I: Charlie Hunnam, Jack O'Connell, Jessica Barden, Jonathan Majors

IMDb: 6,2/10 │ Rotten Tomatoes: 75 % │ Uporabniki Googla: 77 %

Brata Stanley in Lion delata v tovarni oblačil. Zaslužita komaj za preživetje in sanjarita o tem, da bi v Kaliforniji odprla kemično čistilnico. Njuna edina možnost je Lion, ki boksa brez rokavic.

TV-priporočila: filmi o nesrečah Trendi V teh filmih nesreča ne počiva

Lion je rojen za borbo, Stanley pa prevzame vlogo njegovega trenerja in menedžerja. Da bi se izkopala iz dolgov, ga prijavi na turnir Jungleland v San Franciscu.

1 / 8
2 / 8
3 / 8
4 / 8
5 / 8
6 / 8
7 / 8
8 / 8

"Neonsko osvetljeni gostinski lokali, osamljeni bencinski servisi in prazna parkirišča so naravnost iz slike Edwarda Hopperja v tej čedni, mračni drami." Simran Hans, Observer


"Vsesplošno močni igralski nastopi in prodoren občutek naraščajočega obupa ustvarijo prepričljiv kos pripovedništva." Wendy Ide, Screen International


"Scenarij – tega so napisali Theodore B. Bressman, David Branson Smith in Max Winkler – nikoli ne pita čustev ali informacij ter pusti naturalizmu, da vlada." Mark Kennedy, Associated Press


Najnovejši sezoni priljubljenih serij o ljudeh, ki rešujejo življenja Trendi Najnovejši sezoni priljubljenih serij o ljudeh, ki rešujejo življenja

Napovednik filma Levji dvoboj:

Zanimivosti:

  • Film so premierno prikazali na mednarodnemu filmskemu festivalu v Torontu.
  • Levji dvoboj To je po romantični komediji Ceremony (2010) in komični drami Flower (2017) že tretji celovečerec leta 1983 rojenega ameriškega režiserja in scenarista Maxa Winklerja. Ta je režiral tudi nekatere epizode priljubljenih TV-serij Novo dekle in Brooklyn Nine-Nine.
  • Charlie Hunnam je zaslovel z vlogo v ameriški akcijsko-kriminalni TV-seriji Sinovi anarhije, na velikih platnih pa smo si ga lahko med drugim ogledali v uspešnicah Ognjeni obroč (2013), Izgubljeno mesto Z (2016), Kralj Artur: Legenda o meču (2017) in Gospodje (2019).
  • Levji dvoboj Jack O'Connell je na velikem platnu debitiral z vlogo najstniškega obritoglavca Pukeya Nichollsa v hvaljeni drami To je Anglija (2006), za vlogo vojnega junaka Louisa Zamperinija v filmu Nezlomljiv (2014) pa je prejel Bafto za vzhajajočo zvezdo.
  • Jungleland je tudi naslov pesmi Brucea Springsteena, v samem filmu pa lahko slišimo njegovo skladbo Dream Baby Dream.
  • Večino prizorov so posneli na prizoriščih v mestih Fall River in New Bedford, ki se nahajata v ameriški zvezni državi Massachusetts.
Februar 2021 na HBO Trendi Drzna poslovna goljufija in agent 007 v podobi Daniela Craiga

Videoteka DKino na televiziji Telekoma Slovenije: programsko mesto 5.


 V videoteki DKino si oglejte tudi:

Zvok metala Trendi Zvok metala (Sound of Metal) Zadnji Vermeer Trendi Zadnji Vermeer (The Last Vermeer) Razbijalka sistema Trendi Razbijalka sistema (Systemsprenger/System Crasher)

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin