Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
3. 11. 2014,
7.29

Osveženo pred

7 let, 12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

top 10 noč čarovnic

Ponedeljek, 3. 11. 2014, 7.29

7 let, 12 mesecev

Top 10 znanih družin za noč čarovnic

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Šemljenje za noč čarovnic je nekaj nadvse zabavnega, še posebej če to počnete skupaj z družino. Med slavnimi družinskimi člani je kar nekaj takšnih, ki se pri tem še posebej potrudijo.

Beyonce in Blue Ivy kot Janet in Michael Jackson

Beyonce se je s hčerko Blue Ivy za letošnjo noč čarovnic našemila kar dvakrat. Prvič je upodobila Janet Jackson, prvorojenko pa sta z Jay Z-jem našemila v Michaela Jacksona. Ker enkrat ni nobenkrat, idej pa zvezdniški družini očitno ne zmanjka, se je Beyonce za večerno toaleto preobrazila še v Frido Kahlo.

Britney kot mlada Britney v družbi oboroženih sinov

Britney je za letošnjo noč čarovnic obšla nostalgija, saj se je našemila kar v mlajšo različico sebe, ko je na odru prepevala v šolski uniformi in z nagajivima dvema čopkoma. Družbo sta ji kot ninja in bojevnik delala sinova Sean Preston in Jayden James.

Kim Kardashian kot Anna Wintour med modno elito

Tudi Kim se ni mogla povsem odločiti, kaj bi predstavljala za noč čarovnic. Čeprav je letos obljubila štiri kostume, smo do zdaj videli le dva. Prva podoba je nasmejala predvsem modne poznavalce, saj je Kim upodobila urednico ameriške izdaje modne biblije Vogue Anno Wintour.

Hčerko North je našemila v modnega mačka Andréja Leona Talleyja, medtem ko je njena vizažistka upodobila Grace Coddington, manjkal pa ni niti mini Karl Lagerfeld. Drugi kostum, ki ga je Kim pokazala na družbenem omrežju, je okostnjak, North pa je oblekla še v malega dihurja.

Strašljivi otroci Alenke in Jureta Koširja

Čeprav noč čarovnic med Slovenci ni tako priljubljena kot čez lužo, pa smo tudi pri nas videli kar nekaj dobrih mask. Med drugim sta svoje otroke našemila tudi podjetna športnika Alenka in Jure Košir. Jalen je mimoidoče na Bledu strašil kot okostnjak, Anika in Alina pa kot okrvavljena zombija.

Neil Patrick Harris z možem in otrokoma

Zvezdnik serije Kako sem spoznal vajino mamo Neil Patrick Harris z možem Davidom Burtko velja za enega najbolj navdihujočih istospolnih parov. Letos sta se za noč čarovnic našemila v Jokerja in Ugankarja, kot vsako leto pa sta našemila tudi svoja štiriletna dvojčka Gideon in Harper, ki sta predstavljala Batmana in Batgirl.

Adriana Lima z morsko družino

Brazilske manekenke Adriane Lima smo sicer bolj vajeni v vlogi Victorijinega angelčka, a za tokratno noč čarovnic se je z neba spustila pod vodo in se prelevila v morsko deklico. Hčerki Valentino in Sienno je našemila v Arieli, družbo pa jim je delal tudi kralj Triton. Pod njegovo masko se, sodeč po njegovi višini, ni skrival Adrianin nekdanji mož Marko Jarić.

Justin Bieber kot Power Ranger v družbi mlajšega bratca

Justin Bieber se je za tokratno noč čarovnic lahko malo sprostil, saj ga oboževalke v maski niso spoznale. Skupaj z bratom Jaxonom, ki bo prihodnji mesec dopolnil pet let, sta se našemila v Power Rangerja.

(Oblečena!) Miley s polsestro

Miley Cyrus je upodobila legendarno country pevko Dolly Parton in tako presenetila s kostumom, ki ni pokazal preveč gole kože, njena polsestra Brandi pa se je preobrazila v Cher iz filma Nimaš pojma (Clueless).

Gisele Bündchen kot mama zmajevka

Brazilska manekenka Gisele Bündchen in zvezdnik ameriškega nogometa Tom Brady sta se z otrokoma Benjaminom in Vivian prelevila v zmajevsko družino. "To se zgodi, če štiriletniku prepustiš izbiro družinskega kostuma," je ob fotografijo pripisala manekenka.

Jason Biggs kot korenček

Jason Biggs, zvezdnik priljubljene franšize Ameriška pita, in njegova žena Jenny Mollen se znata pošaliti tudi na svoj račun. Par se je oblekel v korenje, sina Sida pa sta našemila v blazino, ki spušča čudne zvoke. Šemljenju pa niso ušli niti njuni trije pasji prijatelji, ki so se prelevili v hot dog, hudička in natakarja.

Ne spreglejte