Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
21. 9. 2014,
20.19

Osveženo pred

7 let, 12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

top 10

Nedelja, 21. 9. 2014, 20.19

7 let, 12 mesecev

Top 10 najbolje oblečenih zvezdnic leta 2014

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Ameriška revija People je tudi za leto 2014 objavila tradicionalen seznam najbolje oblečenih žensk na svetu.

10. Chloë Grace Moretz

Deseto mesto lestvice najbolje oblečenih je zasedla mlada igralka Chloë Grace Moretz. Čeprav jo privlači predvsem visoka moda, ima mlada Chloë dobro oko za kreacije velikih oblikovalskih imen.

9. Emma Watson

Emma, ki smo jo najprej gledali v čarovniških oblačilih v filmih o Harryju Potterju, je postala prava modna ikona. Androgini videz lahko izraža tako v ženstvenih in glamuroznih oblekah kot moških suknjičih, modni kritiki pa ji vedno namenjajo le lepe besede.

8. Rihanna

Od vseh, ki so se znašle na seznamu, si Rihanna dovoli največ tveganj, saj vedno meri na središče pozornosti, čeprav to zahteva kakšno kreacijo, ki bo pokazala malo več.

7. Jessica Alba

Gospodična, ki trendom ne sledi, ampak jih ustvarja, je kritike navdušila tako s svojimi vsakodnevnimi stajlingi, ko jo paparaci ujamejo na poti iz trgovine ali fitnesa, kot tudi z garderobo, ki jo predstavi na rdečih preprogah.

6. Lupita Nyong'o

Temnopolta igralka Lupita Nyong'o je v zadnjem letu prejela precej pozornosti, poleg igralskega talenta sta k temu pripomogla videz in slog oblačenja. K njeni temni polti se podajo kreacije vseh živih barv, preseneti pa tudi, ko se na rdeči preprogi pojavi z minimalističnimi ličili.

5. Emma Stone

Simpatična rdečelasa igralka prepriča že s svojim nasmehom, pozitivno energijo pa izžarevajo tudi njeni stajlingi. Znašla se je na petem mestu najbolje oblečenih zvezdnic na svetu.

4. Jennifer Lopez

Lastnica najslavnejše ritke na svetu očitno zna izbirati tudi svojo garderobo. Zvezdnica, ki svoja leta presneto dobro skriva, se zaveda, da lahko svoj seksapil izraža tudi z zapeljivimi oblačili, še najbolj pa prisega na bleščeče kreacije v srebrni barvi.

3. Diane Kruger

Igralka je znana po tem, da na rdeči preprogi ne razočara, rada pa izbira neobičajne kose. Zvezdnica tudi nima stilista, ampak se oblači sama.

2. Blake Lively

Dolgonoga plavolaska prav tako sama skrbi za svojo garderobo in je ne zaupa stilistom, njihovo delo pa več kot očitno opravlja z odliko. Blake je tako tik pod vrhom lestvice najbolje oblečenih žensk leta 2014.

1. Taylor Swift

Prvo mesto na modni lestvici je po pojasnilu revije People Taylor Swift pripadlo zato, ker zna uravnotežiti tako večerne toalete kot dnevne stajlinge, nikoli pa ne pozabi poudariti svoje ženskosti.

Ne spreglejte