Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
2. 10. 2015,
13.22

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

manekenke

Petek, 2. 10. 2015, 13.22

6 let, 7 mesecev

Top 10 manekenk, ki imajo to sezono največ dela

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Predstavljamo deset manekenk, ki jih za razliko od zvezdnic Kendall Jenner, Gigi Hadid in Care Delevingne večkrat vidimo na modnih stezah kot pa v tabloidnih medijih.

1. Lineisy Montero Ta 19-letnica iz Dominikanske republike je to sezono hodila že na 52 modnih revijah. Velja za eno od najbolj zaželenih imen te sezone, nekateri pa jo primerjajo kar z Naomi Campbell.

2. Harleth Kuusik Estonka Harleth Kuusik se s 50 modnimi revijami uvršča na drugo mesto. Pegasta svetlolaska je visoka 177 centimetrov, med svoje najljubše manekenke pa jo prištevajo pri znamkah Versace, Salvatore Ferragamo in Dolce & Gabanna.

3. Alexandra Elizabeth Ljadov Iz Estonije prihaja tudi 17-letna Alexandra Elizabeth Ljadov, ki ji je do velike priljubljenosti (to sezono je nastopila na 48 modnih revijah) pomagala tudi oblikovalka Victoria Beckham. Ta jo je označila kar za svojo muzo, za svojo pa so jo vzela tudi druga velika imena svetovne mode.

4. Greta Varlese Italijanka Greta Varlese je lani s 16 leti zmagala na izboru za Elite Model Look Italia, naziv pa je odlično izkoristila, saj ji dela ne zmanjka. Letos je nastopila že na 45 modnih revijah.

5. Vanessa Moody Prva Američanka na lestvici prihaja iz Teksasa. Vanessa Moody je ljubljenka Alexandra Wanga, 19-letnica pa je letos hodila že na 45 modnih revijah.

6. Julie Hoomans Iz Nizozemske prihaja komaj 16-letna Julie, ki je kot novinka nastopala na modnih revijah Prade in Chanela, letos pa je hodila na 44 šovih.

A photo posted by Julie H (@juliehoomans) on

7. Maartje Verhoef Še ena Nizozemka med deseterico je Maartje, ki je na modnih stezah debitirala s 15 leti. Danes jih šteje 17. Lansko jesen so jo zaradi 66 modnih revij označili kar za kraljico modnih stez.

8. Irina Djuranovic Zelo uspešna je tudi Črnogorka Irina, ki je s 180 centimetri ena od višjih deklet na modnih stezah. Šestnajstletnica je črnogorska zmagovalka izbora Elite Model Look 2014.

9. Waleska Gorczevski Brazilske barve zastopa Waleska Gorczevski, mladenka, ki na modne revije s seboj vedno prinese obliže. Čeprav je zaradi svojega dela srečala že veliko znanih ljudi, je bila najbolj navdušena, ko je v zaodrju ene od revij zagledala pevko Lorde. To sezono je nastopila že na 39 modnih revijah.

10. Emmy Rappe Na desetem mestu je 177 centimetrov visoka Švedinja Emmy Rappe. Za zdaj je naštela 36 nastopov, a modnih revij še ni konec.

A photo posted by Emmy Rappe (@emmyra8) on

Ne spreglejte