Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
20. 12. 2012,
13.07

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Četrtek, 20. 12. 2012, 13.07

6 let, 7 mesecev

Zvezdniki, ki so zaznamovali leto 2012

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Celo leto smo ugotavljali, ali se bosta Angelina in Brad poročila, se spraševali, ali bo Kate Middleton zanosila in kaj se dogaja z Demi Moore. Kateri zvezdniški dogodki so letos odmevali?

Koktajl droge, alkohola in tablet pokončal Whitney Februarja je umrla legendarna Whitney Houston, ki je zaužila koktajl droge, alkohola in zdravil. Po pogrebu so prišle na dan fotografije Whitneyjinega trupla, slikane so bile v času pogreba, ki je bil sicer zaprt za javnost. Prodala naj bi jih sestra njenega nekdanjega moža, ki je po mnenju mnogih glavni krivec za pevkine težave z alkoholom in drogo. S smrtjo so prišle na plan tudi številne skrbi v zvezi z njeno hčerko Bobbi Kristine, ki naj bi šla po maminih stopinjah. Na dan je prišla tudi novica o zvezi Bobbi Kristine s polbratom Nickom Gordonom, s katerim sicer nista v krvnem sorodstvu. Mladi par se je celo zaročil, a ob koncu leta zaroko razdrl. Ostala naj bi v dobrih odnosih.

Demi se maščuje za propadli zakon Veliko dramo si je privoščila Demi Moore, ki se ji po več kot enem letu še vedno ni uspelo ločiti od igralca Ashtona. Starostna razlika med njima naj bi botrovala h koncu šestletnega zakona. Nezmožna preboleti propadli zakon, ki se sicer uradno še ni končal, saj noče podpisati ločitvenih papirjev, se je vse pogosteje začela predajati alkoholu, drogam in tabletam. Malce kot maščevanje, malce kot balzam za dušo si je ob koncu leta privoščila novo "igračko", 26-letnega trgovca z umetninami Vita Schanbla, a kmalu prekinila zvezo, Ashton Kutcher pa se greje v objemu Mile Kunis.

Katina nosečnost del načrta Številni naslovi, ki so polnili rumene revije in namigovali na Katino nosečnost, so se v začetku decembra uresničili. Kraljevi par pričakuje prvorojenca. Mnogi so prepričani, da Kate ni imela težav z zanositvijo, kot se je ugibalo, temveč je bila zanositev skrbno načrtovani dogodek celotne kraljeve družine. Prej naj ne bi smela zanositi, da ne bi zasenčila kraljičinega jubileja. Po naznanitvi nosečnosti se je kmalu znašla v bolnišnici, saj je trpela zaradi akutne jutranje slabosti.

Paparaci ujeli golo Kate Middleton Letošnje poletje so zaznamovale tudi fotografije, na katerih se je Kate Middleton znašla brez oblek. Paparaci so jo zasačili, ko se je preoblačila. Takoj je stekel lov za paparacem, ki si je drznil princeso slikati v kočljivi situaciji. Kraljeva družina je napovedala tožbo nekaterim medijem, ki so objavili fotografije in jo po hitrem postopku tudi dobili. Komaj je potihnilo zaradi fotografij, pa je že završalo, da se je Kate še kot študentka udeleževala orgij, o tem pa naj bi obstajale tudi fotografije.

Golemu Harryju v bran Britanci in Britanke Za sramotne trenutke v kraljevi družini je poskrbel tudi goli princ Harry, ki je mislil, da bo to, kar se zgodi v Las Vegasu, tam tudi ostalo. A fotografije precej opitega princa so prišle v javnost. Bili smo priča dvema platema zgodbe – zgražanju kraljeve družine na eni strani in podpori Britancev in Britank na drugi z deljenjem golih fotografij v znak podpore mlademu princu.

Lindsay pomaga Charlie Sheen Prevečkrat smo prebrali vrstice o težavni starleti Lindsay Lohan, ki ima za seboj precej burno leto. Od prometnih nesreč, pretiranega uživanja alkohola, nenadzorovanih izpadov v javnosti, pa vse do novice novembra, ko je izvedela, da je njena družina malce večja, kot se je zdelo. Ima še polsestro Ashley Hom, ki pa z upornico ne želi imeti prav nič. Večje skrbi kot polsestra pa ji delajo finančne težave, pri katerih ji je na pomoč priskočil še bolj težavni Charlie Sheen. Naslednje leto lahko skorajda z gotovostjo pričakujemo še prepir med njima, če Lindsay ne bo mogla vrniti posojenega denarja.

Je Justin samski? Veliki ljubljenec najstnic, Justin Bieber, in Selena Gomez sta letos šokirala – žal le svoje oboževalce, drugim pa je bilo bolj ali manj vseeno –, ko sta naznanila, da sta se razšla. Zveza, ki so jo jima številni zavidali, saj sta delovala zaljubljeno in skorajda popoln par, se je skrhala domnevno zaradi njegovega skoka čez plot. Seleno, ki jo je letos revija Glamour okronala za žensko leta, naj bi prevaral z eno od manekenk, ki se sprehaja po modni brvi spodnjega perila znamke Victoria`s Secret. Kmalu zatem so tuji mediji že poročali, da sta se pobotala. Videli bomo, ali bo Justin Bieber letošnjo najdaljšo noč preživel v družbi Selene.

V pričakovanju usodnega da Brangeline Morda nas še letos čaka ena največjih in najtežje pričakovanih porok – med Angelino Jolie in Bradom Pittom. Usodni da naj bi dahnila v Franciji, številne preglavice pa je Angelini letos povzročala Bradova nekdanja žena, Jennifer Aniston, ki naj bi tudi v kratkem skočila v zakon. Joliejeva, ki je na začetku letošnjega leta razburila Srbe z izjavo, da bo zahtevala ukinitev genocidne Republike Srbske v sklopu promocije njenega režiserskega prvenca V deželi krvi in medu, je pred kratkim napovedala konec igralske kariere.

Pretepena Rihanna spet v objemu Chrisa Rihanna, nad katero se je Chris Brown fizično znesel leta 2009, se je vrnila v njegov objem. Pevka nam je postregla s številnimi objavami fotografij na družabnih omrežjih, na katerih je bila pogosto precej pomanjkljivo oblečena, o njej pa smo lahko brali predvsem o nočnih pohodih po lokalih. Rihanna, ki odločno zavrača namigovanja, da uživa trde droge, se je letos kraljici pogovornih oddaj, Oprah, izpovedala o pretepu in fotografijah svojih poškodb, ki so pricurljale v javnost. Da je bila RiRi v Brownovem objemu preveč pod njegovim vplivom, so bili prepričani številni. Še pred nekaj dnevi se je zdelo, da RiRi uživa ljubezensko življenje, a najnovejše novice namigujejo, da je barbadoška pevka samska.

Madonna merila s pištolo Kraljica popa je kar nekajkrat letos šokirala – predvajala je videoposnetek, na katerem se je pojavila tudi predsednica stranke Nacionalne fronte Marine Le Pen s kljukastim križem, pozivala k izpustitvi članic punkovske skupine Pussy Riot, uperila pištolo proti občinstvu v Edinburgu, se večkrat slekla med nastopi in pokazala bradavičko in golo zadnjico.

Jessica izvedela za zaročenčev skok čez plot Leto življenja Jessice Simpson je zaznamoval boj s kilogrami, ki jih je pridobila med nosečnostjo, rojstvo prvorojenke, napoved poroke, razkritje o prevari trenutnega partnerja in ponovna nosečnost. Pevka, ki si je od rojstva prvorojenke Maxwell Drew borila s kilogrami, naj bi še letos skočila v zakonski jarem z Ericom Johnsonom, a bi si lahko zaradi njegovega skoka čez plot z nekdanjo ženo premislila. Bo drugega otroka vzgajala v njegovi družbi ali bo postala slavna samohranilka? Prvorojenko pa je povila tudi Beyonce, ki je v porodnišnici, kjer je bila nastanjena, vzbudila veliko negodovanja pri starših drugih otrok, saj so bili zaradi njene prisotnosti prikrajšani za normalno oskrbo.

Ne spreglejte