Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
15. 1. 2015,
13.16

Osveženo pred

8 let, 2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

poroka ločitev

Četrtek, 15. 1. 2015, 13.16

8 let, 2 meseca

Zvezdnice, ki so se poročile v rosnih letih

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Poglejmo, katere zvezdnice so stopile pred oltar še pred 24. letom, katere so v zakonu zdržale do danes in katere ne.

Kim Kardashian Zvezda resničnostnega šova, ki je trenutno srečno poročena z očetom svoje prvorojenke, raperjem Kanyejem Westom, ima za seboj že dva propadla zakona. Še pred klavrnim koncem 72 dni trajajočega zakona s košarkarjem Krisom Humphriesom se je Kim leta 2000 na skrivaj poročila z glasbenim producentom Damonom Thomasom, a tudi ta zakon se je končal z grdo ločitvijo. Takrat je bila stara le 19 let.

Hilary Duff Plavolasa igralka se je s hokejistom Mikom Comriejem poročila pri 22 letih. Par se je pred kratkim razšel, a so ju fotografski objektivi že večkrat ujeli spet skupaj.

Britney Spears Tudi Britney se je s Kevinom Federlinom poročila pri 22 letih, a tudi ta zveza ni zdržala. Skupaj imata dva otroka.

Demi Moore Demijin priimek je pravzaprav ostal iz zakona s prvim možem, pevcem Freddyjem Moorom. Poročila sta se, ko je bilo Demi le 17 let.

Angelina Jolie Angie, ki se je pred kratkim končno poročila z dolgoletnim partnerjem in očetom otrok Bradom Pittom, je pred tem pred oltar stopila že dvakrat. S prvim možem Johnnyjem Leejem Millerjem se je poročila, ko je bila stara 21 let.

Milla Jovovich Milla se je z igralcem Shrawnom Andrewsom poročila s komaj 16 leti. Poroko sta razveljavila kmalu zatem.

Olivia Wilde Še pred Jasonom Sudeikisom se je Olivia pri 19 letih poročila z italijanskim princem Taom Ruspolijem.

Solange Knowles Beyoncejina sestra, ki se je pred kratkim spet poročila, je usodni da prvič dahnila že pri 17 letih. Pred oltar jo je prvič peljal Daniel Smith.

Reese Witherspoon Reese je igralca Ryana Phillippeja spoznala na svoj 21. rojstni dan, poročila pa sta se dve leti pozneje. Ločila sta se leta 2006, skupaj pa imata dva otroka, ki ju vzgajata v prijateljskih odnosih.

Jessica Simpson Jessica in Nick Lachey sta se poročila, ko je bila plavolaska stara 22 let. Ločila sta se štiri leta zatem.

Ashlee Simpson Po Jessicinih stopinjah pa je šla tudi njena mlajša sestra Ashlee, ki se je s Petom Wentzom poročila pri 23 letih.

Drew Barrymore Drew je danes srečno poročena z možem številka tri, prvič pa je pred oltar šla z Jeremyjem Thomasom pri 18.

Dolly Parton Country zvezda Dolly Parton se je s Carlom Deanom poročila pri 20. Poročena sta že 48 let.

Uma Thurman Uma se je z Garyjem Oldmanom poročila, ko ji je bilo 20 let. Ločila sta se dve leti zatem.

Marilyn Monroe Ko je bila Marilyn znana še kot Norma Jean Baker, se je poročila s policistom Jamesom Doughertyjem. Stara je bila 15 let. Ločila sta se po treh letih, tik pred tem, ko je plavolaska zaslovela.

Ne spreglejte