Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
9. 10. 2014,
11.50

Osveženo pred

7 let, 12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Četrtek, 9. 10. 2014, 11.50

7 let, 12 mesecev

Vojna gospodinj: je Gwyneth Paltrow nova Martha Stewart?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Med medijsko kraljico gospodinjskih vsebin Martho Stewart in igralko, že nekaj časa pa lastnico uspešne spletne strani Goop, Gwyneth Paltrow, se je vnel zanimiv boj.

Zanimiva in na trenutke smešna zgodba se je začela prejšnji teden, ko je 73-letna Martha Stewart, lastnica imperija Martha Stewart Omnimedia, ki si je slavo in bogastvo ustvarila z medijskimi vsebinami na temo gospodinjstva, prostega časa in ustvarjanja, Gwyneth Paltrow označila za hollywoodsko posnemovalko njene spletne strani.

Če bi bila Gwyneth dobra igralka, ne bi hotela biti nova Martha Stewart V intervjuju za revijo Porter je dejala, da je Paltrowova le "filmska zvezdnica, ki bi morala biti tiho", ter dodala, da se Gwyneth, "če bi bila samozavestna v svojem poklicu, ne bi trudila biti Martha Stewart".

Gwyneth Paltrow, ki je zaslovela kot igralka, za vlogo v filmu Zaljubljeni Shakespeare pa prejela tudi oskarja, je namreč pred leti ustanovila Goop, spletni medij, ki ponuja različne vsebine o življenjskem slogu. Izjemen uspeh je doživela tudi z dvema kuharskima knjigama, svoj imperij pa ves čas širi.

Gwyneth: Vesela sem, da nas dojema kot konkurenco "Pred tem mi ni nikoli nihče rekel česa slabega o meni in moji strani, zato sem šokirana in razočarana," se je 42-letnica, mati dveh otrok, odzvala na Marthine izjave. "Če sem iskrena, pa sem vesela, da nas dojema kot konkurenco."

Gwyneth Marthi prevzela kreativno vodjo Gwyneth pa je v začetku tega tedna storila še korak dlje, saj je v svoje podjetje zvabila Liso Gersh, urednico, ki je imperij Marthe Stewart rešila pred potopom, potem ko je Stewartova zaradi utaje davkov ogrozila svoj ugled, s tem pa tudi svoje podjetje.

Kdo je bolj priljubljen, Gwyneth ali Martha? Martha Stewart ima na Twitterju 2,9 milijona sledilcev, na Facebooku pa 1.272.415 všečkov, medtem ko Gwyneth Paltrow na Twitterju sledi dva milijona uporabnikov (spletni strani Goop dobrih 59 tisoč uporabnikov), njena osebna stran na Facebooku ima dober milijon všečkov, medtem ko si jih je njena spletna stran Goop za zdaj na Facebooku prislužila dobrih 135 tisoč.

Ne spreglejte