Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
26. 1. 2024,
9.37

Osveženo pred

3 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,97

Natisni članek

glasba skupina Polkaholiki požar

Petek, 26. 1. 2024, 9.37

3 mesece

V požaru v Kidričevem naj bi zagorelo stanovanje bratov iz skupine Polkaholiki

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,97
Polkaholiki; Rene Soršak,  Žiga Kunstič, Matic Peršuh, Gašper Peršuh | V požaru v okolici Kidričevega naj bi zagorel dom bratov, ki sta člana skupine Polkaholiki. Na fotografiji Rene Soršak, Žiga Kunstič, Matic Peršuh in Gašper Peršuh. | Foto Mediaspeed

V požaru v okolici Kidričevega naj bi zagorel dom bratov, ki sta člana skupine Polkaholiki. Na fotografiji Rene Soršak, Žiga Kunstič, Matic Peršuh in Gašper Peršuh.

Foto: Mediaspeed

V sredo je zagorelo v stanovanjski hiši v okolici Kidričevega v naselju Stražgonjca, požar pa se je s fasade razširil do ostrešja in mansardnega stanovanja, ki je delno zgorelo. Požar naj bi po neuradnih informacijah poškodoval dom bratov Matica in Gašperja Peršuha iz skupine Polkaholiki.

V požaru je po neuradnih informacijah po poročanju spletne strani Maribor24.si zagorelo stanovanje bratov, ki sta člana ansambla Polkaholiki.

Nastala je velika materialna škoda

V času požara v hiši ni bilo nikogar, po prvih ugotovitvah pa je tuja krivda za nastanek požara izključena, so sporočili z mariborske policijske uprave. V požaru je nastala velika materialna škoda, ki po nestrokovni oceni policistov znaša okoli 150 tisoč evrov.

V požaru je nastala tudi velika materialna škoda. | Foto: PGD Talum Kidričevo V požaru je nastala tudi velika materialna škoda. Foto: PGD Talum Kidričevo

Na kraju so posredovali gasilci več prostovoljnih gasilskih društev in požar pogasili. Po navedbah uprave za zaščito in reševanje je v hiši v naselju Stražgonjca zagorelo malo po 14. uri. V požaru je bilo uničenih okoli 80 kvadratnih metrov fasade, 80 kvadratnih metrov bivalnih prostorov v mansardnem delu objekta in del ostrešja.

Požar, Kidričevo
Novice V požaru v okolici Kidričevega zgorela mansarda, škoda je velika #foto
Ne spreglejte