Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
13. 11. 2023,
15.41

Osveženo pred

5 mesecev, 3 tedne

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,70

Natisni članek

zveza igralka Sarah Paulson Holland Taylor

Ponedeljek, 13. 11. 2023, 15.41

5 mesecev, 3 tedne

Slavna igralka o receptu za uspešno zvezo z 32 let mlajšo Sarah Paulson

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,70
Holland Taylor in Sarah Paulson | Njuna velika starostna razlika v zvezi je sprva burila duhove. | Foto Guliverimage

Njuna velika starostna razlika v zvezi je sprva burila duhove.

Foto: Guliverimage

Že na začetku zveze je njuna starostna razlika burila duhove, zdaj pa je o receptu in skrivnosti uspešne zveze 80-letna igralka Holland Taylor z 32 let mlajšo Sarah Paulson odgovorila kar sama.

Osemdesetletna igralka Holland Taylor, ki je znana po vlogi matere Harper v seriji Dva moža in pol je spregovorila o receptu za uspešno zvezo, ki jo imata z 48-letno igralko Sarah Paulson, znano po vlogi v seriji Ameriška grozljivka. Par sta namreč od leta 2015, sploh na začetku nekoliko nenavadne zveze pa so se mnogi spraševali o njeni smiselnosti in predvsem izpostavljali veliko starostno razliko med njima. Paulsonova je od Taylorjeve namreč mlajša 32 let.

"Vsaka sledi svoji poti in nisva si popolnoma podobni. Nekatere stvari počneva ločeno in tako lahko vsaka živi tako, kot želi," je ekskluzivno na jesenski gala prireditvi Second Stage Theatre za Page Six povedala Taylor. Kot je dodala, je Paulsonova veliko bolj družabna, Taylorjeva pa ima rada več časa zase. "Nekaj časa preživi s prijatelji in ne z mano, tako da je to za naju dobro ravnovesje," je poudarila Taylor.

Med igralkama Sarah Paulson in Holland Taylor je 32 let razlike. | Foto: Guliverimage Med igralkama Sarah Paulson in Holland Taylor je 32 let razlike. Foto: Guliverimage

Kot je svojo partnerko opisala Holland Taylor, je njeno dekle veliko bolj družabno in socialno kot ona sama. Tudi Paulsonova pa je pred leti javno pohvalila svojo več desetletij starejšo partnerko. "Če kdo meni, da sem čudna, ker čas preživljam z najspektakularnejšo osebo na svetu, je to njegov problem. Jaz se imam super," je leta 2018 dejala za revijo Modern Luxury.

Če je bila Paulsonova pred leti zaradi odziva javnosti in morebitnega negativnega vpliva na njeno kariero do deljenja podrobnosti o njuni zvezi sprva skeptična, se je v zadnjih letih to spremenilo. "Vse poti me vodijo do tega obraza, do teh oči, do te duše," je zapisala leta 2021 ob fotografiji, njene besede pa so se navezovale na črno-beli portret Taylorjeve. "Ti si – čisto preprosto – zame vse. Gledam te, otrok, danes, jutri in vedno," je še zapisala in dodala citat iz filma Casablanca.

Preberite še:

Brooke Shields
Trendi Zvezdnica pristala v bolnišnici, ker je popila preveč vode
Ashley Benson
Trendi Zvezdnica serije Ljubke lažnivke potrdila veselo novico
Ne spreglejte