SiolNET. Trendi Svet znanih
0,65

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Šaljivec William: Z vojvodinjo širiva koronavirus #video

0,65

termometer

Kate in William Irska
Kraljevi par je na sprejemu v pivovarni Guinnessa sproščeno srkal pivo in kramljal s povabljenci. Foto: Getty Images

Princ William in njegova žena Kate Middleton se mudita na tridnevnem obisku Irske, kjer se bosta udeležila kar nekaj uradnih dogodkov. Med drugim tudi tistih v zaprtih prostorih z množico ljudi. Tudi rokovanju se nista odrekla, še več - William se je celo pošalil, da s Kate tako očitno širita koronavirus.

Medtem ko strah pred okužbo s koronavirusom še vedno narašča in številne glasbene ter športne dogodke celo odpovedujejo, se vojvoda in vojvodinja Cambriška zaradi koronavirusa ne pustita motiti. Po posvetu s pristojnimi zdravstvenimi institucijami v Veliki Britaniji sta se namreč odločila, da se bosta z ljudmi, ki jih bosta srečevala na uradnem obisku Irske, še vedno rokovala in nemoteno družila.

Kate je nosila smaragdno zeleno svetlikajočo se obleko znamke The Vampire Kate je nosila smaragdno zeleno svetlikajočo se obleko znamke The Vampire Foto: Getty Images Sprejem v pivovarni Guinnessa v Dublinu, ki ga je za kraljevi par pripravil britanski veleposlanik na Irskem Robin Barrnett in ki so se ga udeležili gostje iz sveta športa, filma, televizije ter iz irskih vojaških sil, je tako potekal v nadvse sproščenem vzdušju.

Kate in William sta si privoščila kozarec slovitega irskega piva in brezbrižno kramljala s povabljenci. Ko je princ William govoril z zdravstvenim delavcem, se je celo pošalil na račun koronavirusa, poroča Independent.

Najprej je princa zanimalo, kaj njegov sogovornik meni glede poročanja medijev – ali so vso zadevo malo preveč napihnili ali ne. "Zagotovo je tako, da vam vsi govorijo: 'Koronavirus imam. Umrl bom.' Vi pa nenehno odgovarjate: 'Ne, samo kašljate,'" je dejal William.

Nato se je pošalil še na svoj in ženin račun, saj se kljub trenutni paniki zaradi koronavirusa še vedno rokujeta z ljudmi. "Mimogrede, jaz in vojvodinja širiva koronavirus. Žal mi je. Sicer budno spremljamo razmere, a kar povejte nama, če morava nehati," mu je še rekel.

Princ je zbrane v panoramskem baru v 17. nadstropju pivovarne Guinnessa nagovoril v galskem jeziku in bil tudi med nagovorom hudomušno razpoložen.

Ker je njegova babica, kraljica Elizabeta II., leta 2011 prav tako obiskala ta bar in nazdravila s pivom, je, kot prikazuje zgornji video, izjavil: "Naj vam povem, da se ne zgodi pogosto, da sledim kraljici v bar, a se veselim, da bom preizkusil teorijo, da je Guinness na Irskem še boljšega okusa kot v preostalih državah."

Nato je poprijel za kozarec slovitega piva in tudi nazdravil v galščini.

Tudi vojvodinja je uživala v kozarcu piva Guinness. Tudi vojvodinja je uživala v kozarcu piva Guinness. Foto: Getty Images

Preberite tudi:

Kate Middleton Trendi To je Kate, kot jo redko vidimo #video Princ Harry in princ William Trendi Se bosta princa namerno izognila drug drugemu? #video princ Harry Trendi "Prosil je, naj ga kličemo le Harry" #video princ Harry, kraljica Elizabeta II. Trendi Kraljica Harryju: Lahko se vrneš, če ne boš služil na naš račun

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 2
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin