SiolNET. Trendi Svet znanih
1

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Posmrtna obtožba: "Michael Jackson je bil pedofil!"

1

termometer

Priznani koreograf Wade Robson, ki je pred osmimi leti pričal v korist pevca Michaela Jacksona v primeru zlorabe otrok, je popolnoma obrnil svojo plat zgodbe.

Koreograf Wade Robson, ki je tesno sodeloval s pokojnim pevcem Michaelom Jacksonom, se je odločil, da bo zahteval odškodnino na podlagi pevčeve zapuščine. Tridesetletni plesalec je v oddaji Today voditelju Mattu Lauerju namreč povedal, da je bil njegov nekdanji mentor, ki je umrl leta 2009, pedofil in da ga je spolno nadlegoval med njegovim sedmim in štirinajstim letom, torej po navedbah kar sedem let. "Ne gre za primer potlačenih spominov. Nikoli nisem mogel pozabiti, kaj mi je naredil Michael. Bal sem se posledic svoje izpovedi in dejanj."

"Michael je z mano počel različne stvari, največkrat je z mano spolno občeval, pa tudi jaz sem z njim. Njegova dejanja so bila seksualne narave," je v šovu Robson zatrdil voditelju, ta je bil sicer ključna priča v postopku proti pokojnemu pevcu leta 2005, torej ko je bilo Robsonu 11 let. "Michael me je klical skoraj vsak dan in potem sva se igrala različne igrice, obenem pa me je prepričeval, da je to, kar imava med seboj, skrivnost in da mora to tudi ostati, saj naj bi po njegovem šla oba v ječo," je povedal Robson, zdaj tudi sam že oče, in zatrdil, da je prav zaradi svojega sina končno izpovedal svojo zgodbo.

Ker pa Jacksonova družina Robsona obtožuje, da si je zgodbo izmislil, je še dodal: "Ideja, da bi bila moja zgodba lažna, se mi gnusi. Mislite, da bi ogrozil in izpostavil svojo družino, otroka, ženo, prijatelje temu pritisku, za katerega sem vedel, da sledi, če bi lagal? Dovolj je, da sem bil 22 let tiho, zdaj pa ne bom več. Če se želim povsem pozdraviti in če želim to pozabiti, čutim nujo, da o tem govorim in da pri tem ne izkrivljam resnice," je še dodal Robson.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin