Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
15. 6. 2023,
21.15

Osveženo pred

10 mesecev, 3 tedne

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,87

Natisni članek

raper poroka hči Eminem

Četrtek, 15. 6. 2023, 21.15

10 mesecev, 3 tedne

Poročila se je posvojena hči enega najuspešnejših raperjev vseh časov #foto

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,87
Eminem | Eminem je imel po drugi ločitvi od bivše žene več težav z zdravjem in odvisnostjo, trezen pa je od leta 2007. | Foto Guliverimage

Eminem je imel po drugi ločitvi od bivše žene več težav z zdravjem in odvisnostjo, trezen pa je od leta 2007.

Foto: Guliverimage

Alaina Marie Mathers, posvojena hči enega najuspešnejših raperjev vseh časov Eminema, se je minuli petek poročila z dolgoletnim partnerjem Mattom Moellerjem. Na poroki je bil tudi njen slavni oče, ki je nevesto pospremil pred oltar.

Pod poročne fotografije, ki jih je 30-letna Alaina delila s svojimi sledilci na Instagramu, je zapisala, da je bil to "eden najlepših dni v njenem življenju". In dodala: "V tem in naslednjem življenju bo moja duša vedno našla tvojo."

Alaina in Matt sta se zaročila decembra leta 2021, skupaj pa sta že več kot sedem let.

Na poroki je bilo 125 svatov

Par se je poročil v Detroitu, največjem mestu v ameriški zvezni državi Michigan. Na poroki je bil tudi Eminem, ki je nevesto pospremil pred oltar. Prisotnih je bilo 125 svatov, njena poročna priča pa je bila njena 27-letna sestra Hailie, edina Eminemova biološka hči.

Alaina je sicer nečakinja Eminemove bivše žene Kim Scott, katere sestra dvojčica Dawn Scott (Alainina mama) je umrla leta 2016 zaradi prevelikega odmerka heroina. Kim in Eminem sta Alaino posvojila leta 2004. Eminem je leta 2005 posvojil tudi Stevieja, biološkega sina njegove bivše žene Kim.

S Scottovo sta se poročila in ločila kar dvakrat

Dvojčici Scott sta se, potem ko sta zbežali od doma, preselili k Eminemu, ko je imel ta le 15 let, hitro za tem pa sta Kim in raper začela razmerje. Leta 1999 sta se poročila in dve leti kasneje ločila. Ponovna sta se poročila leta 2006, a le za štiri mesece. 

Potem je imel slavni raper več težav z zdravjem in odvisnostjo. Trezen je že od leta 2007, ko je vzel prevelik odmerek metadona, pri zdravljenju odvisnosti pa so mu pomagali predvsem trije otroci. "Zelo jih imam rad, saj so mi pomagali v težkih časih," je povedal leta 2010 v intervjuju za New York Post.

Eminem velja za enega najuspešnejših raperjev vseh časov, leta 2020 so ga sprejeli tudi v dvorani slavnih rock and rolla. Njegov uspeh nakazujejo tudi nagrade, ki jih je prejel v svoji 35-letni glasbeni karieri. Med drugim ima namreč kar sedem nagrad grammy in enega oskarja.

Preberite tudi:

Dolly Parton
Trendi Dolly Parton in Eminema sprejeli v dvorano slavnih rock and rolla
Super Bowl halftime
Trendi Eminem pokleknil med glasbenim šovom na Super Bowlu
Tupac Shakur
Trendi Skoraj 30 let po smrti dobil zvezdo na pločniku slavnih
Ne spreglejte