Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
14. 12. 2014,
20.12

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

finale resničnostni šov

Nedelja, 14. 12. 2014, 20.12

8 let

Po resničnostnem šovu: Če te nihče ne sovraži, nekaj delaš narobe

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Sodelovanje v resničnostnem šovu Kmetija: Nov začetek, je zmagovalcu prineslo 50 tisočakov, ostalim pa pestro izkušnjo in nekaj prepoznavnosti.

Miha Kavčič je eden od tekmovalcev, ki je s svojim ostrim jezikom in energijo prepričal velik del gledalcev, a jih ravno toliko tudi razjezil. Tekmovalce smo povprašali, kakšne izkušnje imajo po šovu, ko jih ljudje prepoznajo na ulici. Miha: Vsi pljuvajo, kjer lahko, ko pa dejansko pride do stika v živo, pa vsi utihnejo "Izkušnje na ulici so, glede na to, kakšne ljudje pišejo po družbenih omrežjih, res presenetljive. Do zdaj nisem imel še niti ene negativne izkušnje. Upam, da tako tudi ostane. Se pa s tem potrjuje ta slovenskost, kjer vsi pljuvajo, kjer lahko, ko pa dejansko pride do stika v živo, pa vsi utihnejo," nam je zaupal Miha.

Lara: Uživam življenje, če me imajo radi, super, če ne, prav tako Pozitivne izkušnje ima tudi plavolaska Lara. "Do zdaj so bili na ulici in v diskotekah ljudje vedno pozitivni, z vsemi sem se lepo pogovorila. Ne vem, morda se tisti, ki so proti meni, ne upajo pristopiti. Ali pa me samo ignorirajo. Kakorkoli, meni je fino. Uživam življenje, če me imajo radi, super, če ne, prav tako. Če te nihče ne sovraži, nekaj delaš narobe." Jasmina ob prepoznavnosti upa na službo, Žana pa bi se spoznala z oboževalci "Ljudje na ulici me kar prepoznavajo, vse super. Upam, da bom po tej poti našla tudi kakšno službo," nam je ob koncu šova povedala Jasmina. Tudi Žana ima z mimoidočimi, ki jo prepoznajo, le lepe izkušnje. "Ljudje na ulici me prepoznajo, dobivam samo lepe odzive. Zdaj sem se že malo navadila te prepoznavnosti. Želim si, da bom imela čas, da se spoznam z vsemi, ki to želijo."

Klemen je ponosen, da se je prikazal v dobri luči Tudi Klemen, ki je na kmetiji veljal za delavnega fanta brez dlake na jeziku, je vesel odzivov ljudi na ulici. "Sam nase sem ponosen, da sem se prikazal v dobri luči. Ljudje me imajo radi, uživam," je povedal, a pravi, da se nikoli več ne bi prijavil v noben resničnostni šov. "Imel sem srečo, da so me tokrat sprejeli, a dovolj je bilo."

Tudi Elizabet, ki je na posestvu preživela malo časa, saj se je izselila v skrivno kočo v gozdu, je zadovoljna z odzivom gledalcev. "Na ljudeh sem očitno pustila dober vtis, me imajo kar radi. Vsi pa najprej opazijo moj zaščitni znak, rdeča očala. Me kar prepoznavajo in nagovarjajo. Sem presenečena, zanimiva izkušnja, vedno se naučiš nekaj novega." Ema: Negativni odzivi so prihajali bolj prek spleta, v živo pa me vedno pozitivno presenetijo "Na ulici se z ljudmi, ki me prepoznajo, velikokrat dobro nasmejemo. Negativni odzivi so prihajali bolj prek spleta, v živo pa me vedno pozitivno presenetijo. Izkušnjo bi zagotovo ponovila, saj sem se o sebi ogromno naučila," je o udeležbi v šovu povedala Ema, ljudje pa so lepo sprejeli tudi Leona.

"Vesel sem, da sem bil pri gledalcih tako priljubljen. Zahvaljujem se tistim, ki so verjeli, da bom prišel do finala. Pri tem sem jih malo razočaral, a sem srečen, da me imajo radi," je povedal zmagovalčev najboljši prijatelj.

Čeprav je bila na kmetiji le kratek čas, pa ljudje na ulici prepoznavajo tudi Bernardo: "Ljudje me vsepovsod prepoznavajo in za zdaj kar dobro sprejemajo. Sicer me zaradi prejšnjega tedna, ko sva imela z Denisom tisti spor, malo vlačijo po zobeh, ampak tako pač je."

Ne spreglejte