SiolNET. Trendi Svet znanih
6,72

termometer

  • Messenger
  • Messenger

"To je edini govor Melanie Trump o svoji domovini" #video

6,72

termometer

Melania Trump, Klemen Slakonja
Foto: Promo material

Igralec, voditelj in komik je delil nov video, ki ga je tokrat posvetil ameriški prvi dami, Slovenki Melanii Trump.

Klemen Slakonja, znan po številnih kameleonskih preobrazbah, v katerih je v preteklosti obdelal že ruskega in ameriškega predsednika Vladimirja Putina in Donalda Trumpa, še prej košarkarja Gorana Dragića, nazadnje pa se je preobrazil v enega od najbolj vročih košarkarjev v tem trenutku, Luko Dončića, je danes z oboževalci delil nov video.

Tokrat se je prelevil v Melanio Trump, pri čemer je storil nekaj, česar najbolj znana Slovenka na svetu nikoli ne: opisoval je "svojo deželo", domačo Sevnico.

Nov videospot je naznanil prek Facebooka z znano ameriško pesmico:

"Row, row, row your boat
Gently down the lake
Marry me, marry me, marry me Trump
This news is so fake!"

(Veslaj, veslaj v svoji barčici, nežno po jezeru, poroči, poroči me Trump, te novice so tako lažne, op. p.)

"To je edini govor ameriške prve dame Melanie Trump o svoji domovini Sloveniji," je dodal.

https://www.youtube.com/watch?v=OHEPzEKTcss Row, row, row your boat Gently down the lake Marry me, marry me, marry me...

Posted by Klemen Slakonja on Sunday, January 12, 2020


"Si, kar ješ, zato je Donald potica"

"V veliko čast mi je, da vas pozdravim v svoji čudoviti deželi," video začne Slakonja kot Melania, vanjo ga je preobrazil mojster ličenja Emperatrizz.

Nato nadalje opeva svoj kraj, ki ima, zahvaljujoč Melanii, zdaj tri turistične atrakcije: "Mojo hišo, torto melania in jabolčno pito melania, moj mož pravi, da je odlična."

In grad? "Moj mož pravi, da ga bo podrl in naredil lepo igrišče za golf." Nato se obrne in pokaže napis na jakni "Res mi ni mar, pa vam?". To je resnična Melania nosila junija 2018, ko je obiskala zavetišče v Teksasu, kjer so zaradi ločevanja migrantskih otrok od njihovih staršev prebivali otroci iz Hondurasa in Salvadorja. Na očitke o neprimerni modni izbiri je prva dama takrat odgovorila: "Saj je samo jakna."

Slakonja je nato spomnil še na slavno srečanje s papežem, ko mu je Melania dejala, da Donalda hrani s potico. "Pravijo, da si, kar ješ. Zato je Donald potica."

Opeva tudi Bled, ker ima "otok, na katerem ni migrantov", Postojnsko jamo in človeške ribice, ki so "videti kot majhni penisi, ki se popolnoma prilegajo Donaldovim rokam".

Preverite še:

Luka Slakonja Sportal Dončić, kot ga še niste videli. Res ne. #video

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 27
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin