Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
26. 12. 2013,
14.06

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Natisni članek

Četrtek, 26. 12. 2013, 14.06

8 let, 5 mesecev

Pisma Brada Pitta nekdanji partnerici: "Ves čas mislim nate"

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 4
Igralec Brad Pitt je bil z Jill Schoelen v razmerju konec 80. let. Pred časom je Schoelenova izjavila, da ji je Pitt napisal najlepšo pesem, ki jo je moški kadarkoli posvetil ženski.

Medtem ko zvezdnik praznike preživlja z zaročenko Angelino Jolie in otroki v Avstraliji, je RadarOline objavil zgodbo o Pittovih ljubezenskih pismih, namenjenih njegovi nekdanji partnerici Jill Schoelen. "Obožujem te. Vedno te bom ljubim. Ne morem nehati misliti nate. Nisem izpolnjen, če nisi ob meni," citirajo dele ljubezenskih pisem izpred dobrih dveh desetletij.

Zvezdnik je bil z Jill Shoelen v razmerju konec 80. let. Pred leti je igralka izjavila, da ji je Brad posvetil najlepšo pesem, ki jo je moški kadarkoli napisal kakšni ženski. Dodala je, da je bil izjemno romantičen. Razmerje z njim je opisala kot prekrasno življenjsko izkušnjo, ki jo je leta 1989 prekinila zaradi drugega moškega.

To je Brada potrlo, kot pišejo tudi mediji, naj bi bilo to zanj eno od najhujših obdobij v njegovem življenju. "Nikoli ne pozabiš česa takšnega. Mislim, da še vedno nisem prebolel tega ponižanja," se je pred leti spominjal konca njune zveze, ki jo je igralka končala tri mesece po njuni zaroki.

Jill Shoelen ima za sabo dva zakona, s skladateljem Anthonyjem Marinellijem in jazz basistom Davom Carpenterom. Brad Pitt ima, kot kaže, enega še pred sabo. Njegova zaročenka Angelina Jolie, zaradi katere se je ločil od Jennifer Aniston, zgodbo o Bradovi veliki ljubezni pozna. A ko je pred dvema letoma odkrila, kako neizmerno je Brad ljubil Jill, je bila ljubosumna, navaja 24.sata. Zvezdnica nikoli ni mogla sprejeti tega, da obstaja ženska, ki jo je njen zaročenec ljubil bolj kot njo.

Ne spreglejte