Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
14. 2. 2012,
14.11

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Torek, 14. 2. 2012, 14.11

8 let

Osama bin Laden je bil zaljubljen v Whitney Houston

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Kola Boof je priznala, da si je Osama bin Laden večkrat želel poleteti v Združene države in tam spoznati pred dnevi umrlo pevko Whitney Houston.

Ustanovitelj teroristične skupine Al Kaida Osama bin Laden je bil očitno veliki oboževalec ameriške pevke Whitney Houston, ki je pred dnevi umrla domnevno zaradi predoziranja s tabletami in alkoholom. Pred leti je priznal, da si je želel celo poroke z njo.

Aktivistka in pisateljica Kola Boof je kar nekaj mesecev preživela skupaj z Osamo v letovišču v Maroku na severozahodu Afrike. Povedala je, da ji je Osama takrat zaupal veliko svojih intimnih podrobnosti – tudi to, da je bil pripravljen odšteti ogromno denarja za to, da bi lahko obiskal Whitney.

"Povedal je, da je imel neizmerno željo po Whitney Houston, in čeprav je imel glasbo za zlo, je bil očaran nad žensko, kot je bila Whitney, s katero bi lahko preživel dan ali dva," je v svoji avtobiografiji Diary of a Lost Girl: The Autobiography of Kola Boof zapisala Kola in nadaljevala: "Whitney je želel podariti eno izmed razkošnih vil, ki jih je imel v lasti v mestu Khartoum."

Napisala je tudi, da je bin Laden neprestano sanjal o tem, kako lepa ženska mora biti Whitney in večkrat poudaril, da obžaluje edino dejstvo, da se je tudi ona pokvarila v ameriški družbi. "Ime Whitney Houston bi lahko ponavljal v nedogled. Kako lepa ženska je, kako lep nasmeh ima in kako je prava islamska ženska, ampak pokvarjena v ameriški družbi in zaradi njenega moža Bobbyja Browna."

Bin Ladna so ubili v mestu Abbottabad v Pakistanu maja lani po desetih letih skrivanja, Whitney pa so mrtvo našli v soboto popoldne po ameriškem času v kadi hotelske sobe. Kdo ve, mogoče pa se bo Osami velika želja uresničila v onostranstvu.

Ne spreglejte