Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
19. 3. 2013,
9.33

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Denis Avdić porod otrok

Torek, 19. 3. 2013, 9.33

8 let

Novopečeni očka Denis Avdić: Občutek je odličen!

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Voditelj prihajajočega DA ŠOVA na Planet TV Denis Avdić je manj kot dan po tem, ko je postal očka, prijazno delil nekaj podrobnosti o svoji novi vlogi.

Denis Avdić, eden od najbolj prepoznavnih medijskih obrazov pri nas, je postal očka. Njegova partnerica Ana je v ljubljanski porodnišnici povila sinka Tima, ki ga je mladi očka zelo vesel.

Kot so nam zaupali njegovi prijatelji, veselja ne more skriti, Denisu pa so že čestitali številni prijatelji, medijske osebnosti in tudi njegovi zvesti poslušalci. Povedal nam je, da je nova vloga zanj nekaj lepega. "Občutek je odličen. Včeraj, dokler se ni zgodilo, sem bil malo na trnih, a popoldan je bilo vse drugače. Porod sem si prej ogledal tudi na spletu, da sem vedel, kaj naju z Ano čaka, in priznam, da velike razlike ni bilo. Med porodom sem bil v porodni sobi, in ko je Tim prišel na svet, je bila moja prva misel: Vau, to je to," nam je zaupal Denis, ki pa za razliko od številnih drugih novopečenih očetov sina še ni zapil, saj ga je čakalo še delo.

"Včeraj sem imel predstavo, tako da časa za počitek ni bilo. Potem ko sem se poslovil od Ane in Tima, sem odšel delat, za nekaj ur spat, ob petih zjutraj pa sem tako ali tako že moral biti na radiu," je povedal novopečeni očka, a obljubil, da bodo Tima vseeno zapili, ko pride čas. "Včeraj sva samo malo nazdravila z Vidom Valičem po nastopu, potem pa sem tako ali tako moral domov," je še povedal in nam zaupal, da sta ime Tim za dečka, ki jima bo svet vseeno obrnil na glavo, izbrala z Ano skupaj. "Nisva želela komplicirati in se izmišljevati, iskala sva nekaj preprostega in kratkega, in Tim se nama je zdela prava izbira," je še izbiro imena opisal Denis in dodal, da komaj čaka, da se malo naspi.

Ne spreglejte