SiolNET. Trendi Svet znanih
1

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Kim, pazi, Kanye je popolnoma negotov

1

termometer

 | Foto:
Odkar je v medije prišla novica, da Kim Kardashian in Kanye West pričakujeta otroka, je ves čas dovolj tistih, ki jima dajejo nasvete. Zdaj jih deli tudi njegovo nekdanje dekle.

Brooke Crittendon, nekdanje dekle raperja , je v intervjuju za britanski časopis The Sun povedala, da je v svoji zvezi z raperjem spoznala kar nekaj stvari o njem. "Kanye je popolnoma negotov, ves čas potrebuje veliko pozornosti, vse se mora vrteti okoli njega in predvsem je zelo ranljiv," je nekdanjega partnerja opisala Brooke in Kim dala tudi nekaj nasvetov.

"Kanye sploh ni moški, ki bi bil mačo. Kim predlagam, naj bo čim več ob njem in z njim, tako bo imel občutek, da je ljubljen in da je v središču pozornosti. Želel je, da sem z njim vsak dan, ves čas, Kim pa predlagam, naj bo z njim tudi na nastopih, saj le tako lahko dobro nastopi, saj ves čas potrebuje potrditve in pohvale. Kanye potrebuje druge, da mu povedo, da je res dober. Ko sva bila skupaj, ni šel na oder, če nisem bila ob njem, enkrat je celo zamudil začetek nastopa, ker me še ni bilo v zaodrju," je še povedala 31-letna Brooke, ki je raperja spoznala v zaodrju Usherjevega koncerta, in dodala, da je Kim čisto prava ženska zanj.

"Od nekdaj so mu bile všeč ženske z oblinami, ki izstopajo. In ker so Halle Berry, J.Lo in Beyonce že oddane je Kim najboljša izbira zanj in ne čudi me, da je zanosila z njim," je medijem zaupala Brooke, s katero naj bi se Kanye razšel, ker ji ni ugajala pretirana medijska pozornost.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin