SiolNET. Trendi Svet znanih
2

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Keira Knightley: Angleži imajo radi šeškanje

2

termometer

Igralka Keira Knightley je prepričana, da so Angleži obsedeni s šeškanjem. V domačem okolju so jo namreč neprestano spraševali o seksualnih prizorih iz filma Nevarna metoda.

Ob promociji filma o Freudu in Jungu ter intervjujih, povezanih z njim, so Keiro redko spraševali o seksualnih prizorih, izjema pa so bili angleški mediji. Igralka je zato sklenila, da so njeni rojaki fetišisti.

V intervjuju, ki ga je za revijo Interview Magazine opravil režiser filma Nevarna metoda David Cronenberg in v katerem pravi, da je igralka trenutno med najbolj vročimi temami angleških medijev, Keira pojasnjuje: "V Nevarni metodi je bil ljudem prizor s šeškanjem neverjetno všeč. Sama o njem nisem prepričana, čudno mi je. Ko sem bila v Benetkah, me niso niti enkrat vprašali o tem prizoru, v Torontu nekajkrat. V Angliji pa so bila vprašanja, povezana s šeškanjem, skoraj edino, kar jih je o filmu in vlogi sploh zanimalo. Ne vem natančno, kaj to pove o Angležih."

Cronenberg je odgovoril: "Mislim, da imajo (Angleži) radi šeškanje. Morda je to povezano še s šolskimi dnevi. Tepež po goli riti je lahko tudi ena od homoerotičnih fantazij. To je moja razlaga tega, zakaj je v Angliji toliko zanimanja za šeškanje." Sedemindvajsetletnico bomo kmalu lahko gledali v komediji Seeking A Friend for the End of the World, čez nekaj časa pa tudi v vlogi Ane v filmski priredbi Ane Karenine.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin