Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
7. 10. 2014,
15.26

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Tin Vodopivec stand up komik predstava

Torek, 7. 10. 2014, 15.26

8 let

Kdo vas bo spravil v smeh? Tin Vodopivec. (video)

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Tin Vodopivec je z razprodanim šovom stand up komedije Desert v Cankarjevem domu še enkrat dokazal, da je iz leta v leto boljši.

Komik Tin Vodopivec, sicer tudi eden od dveh očetov festivala Panč, ki je pred osvajanjem odrov študiral pravo in vmes želel postati tudi trener, je v Štihovi dvorani premierno predstavil že svojo tretjo predstavo v štirih letih. Hiperproduktivni zabavljač, ki poganja regionalni stand up tudi kot soustvarjalec festivalov, TV-oddaj, klubskih programov in velikih gostovanj, vmes pa se prebija na britansko, ameriško in evropsko sceno, se je vrnil še boljši in še zabavnejši.

Rdeča nit Deserta je hrana, na katero navezuje zanimive vsakdanje prigode, romantične burleske in družbena opažanja, v šov pa ni pozabil vključiti niti gledalcev.

Pred Tinovim prihodom na oder je gledalce ogreval Uroš Kuzman, ki je nasmejal s prigodami iz študentskih let, marsikdo od prisotnih pa se je z njim poistovetil tudi v vlogi mladega starša.

Med nasmejanimi obrazi smo opazili FB-guruja Mateja Špeharja, pa lepotici Karin Škufco in Špelo Jereb, tam so bili vedno zabavni Boštjan Gorenc – Pižama, Perica Jerkovič, Anamarija Mitić, Nejc Šmit in Andrej Težak – Tešky, na stand upu smo ujeli tudi lastnika kluba Cirkus Aleša Prestorja, pa modno blogerko Brigito Potočki, televizijskega voditelja Davida Urankarja, radijca Niko Popit in Roka Ostreža, kot običajno pa tudi šopek ljubiteljev dobre zabave iz oglaševalskih krogov.

Tin bo z Desertom gostoval v Cankarjevem domu do silvestrovega (predstavi 16. in 23. oktobra se že hitro polnita), njegove misli pa so že usmerjene v prihodnje leto, ko se po Londonu in Seattlu podaja še na prestižni festival v Edinburgu.

Ne spreglejte