Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
3. 11. 2021,
11.21

Osveženo pred

2 leti, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,27

1

Natisni članek

Marilyn Manson Kanye West Justin Bieber

Sreda, 3. 11. 2021, 11.21

2 leti, 5 mesecev

Kanye West, Justin Bieber in Marilyn Manson skupaj molili k Bogu

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,27

1

Kanye Bieber Manson | Foto Guliverimage

Foto: Guliverimage

Raper Kanye West je na svojem verskem obredu gostil Justina Bieberja in Marilyna Mansona. Nenavadna trojica je v hipu dvignila ogromno prahu. Javnost je strogo obsodila druženje z Mansonom, ki je obtožen več spolnih zlorab.

West, Bieber in Manson so sklenili molitveni krog in sklonili glave k molitvi. "Hvala za tvojo moč, hvala za tvojo milost, hvala za tvoje odpuščanje," je bilo slišati Justina Bieberja, medtem ko so se v ozadju slišali nežni zvoki pevskega zbora.

Marilyn Manson, ki ga je več žensk obtožilo spolne zlorabe, je medtem prikimal v znak strinjanja. Izpod njegove bele halje je gledal samo del obraza, videti je bilo mogoče njegovo značilno belo polt in črno obrobljene oči. Kanye West je bil v nekakšnem transu, imel je zapre oči in prekrižane roke.

"Hvala, da nas nikoli ne zapustiš ali pozabiš," je nadaljeval Bieber. "Nikoli ne bomo tako ljubljeni, kot smo v tem trenutku."

Oglasile so se Mansonove žrtve

Trojica je v hipu zbudila ogromno pozornosti. Javnost je zmotila predvsem prisotnost 52-letnega Mansona. Oglasile so se žrtve, ki so ga obtožile spolnega nasilja. "Srce se mi para. Slabo mi je. Kako je to lahko svet, v katerem živimo," je za People povedala Ashley Morgan Smithline, ki pevca toži zaradi domnevnega fizičnega nasilja ter psihične in spolne zlorabe. 

Prisotnost Mansona na nedeljski maši jo je skrajno prizadela in znova odprla rane, ki ji jih je prizadejal. "To je tako, kot da bi bila znova travmatizirana. Njegova prisotnost na nedeljski maši kaže na to, da je v današnjem svetu vseeno, ali posiljuješ in raniš ženske. Če imaš denar, si moški in si slaven, lahko počneš, kar hočeš."

Manson član satanistične cerkve

Med tožnicami je 15 žensk, med njimi tudi igralki Evan Rachel Wood in Esmé Bianco. Kontroverzni pevec pravi, da je nedolžen, in vse obtožbe fizičnega in psihičnega nasilja zanika. Njegovi čistosti očitno verjame tudi Kanye West, saj je Mansona že avgusta letos povabil na poslušanje svojega novega albuma.

A to še ni vse, Manson je že 14 let član satanistične cerkve, prejel je celo vlogo častnega duhovnika, zaradi česar je njegova prisotnost na cerkvenem obredu javnost še dodatno presenetila.

Preberite še:

Kanye West
Trendi Kanye West ne obstaja več
kanye west
Trendi Kanye West si želi uradno spremeniti ime v Ye
Justin Bieber
Trendi Justin Bieber o zasvojenosti z drogami: Ponoči so preverjali, ali sem še živ
Marilyn Manson
Trendi Policija zaradi domnevnega napada izdala nalog za aretacijo Marilyna Mansona
Ashley Smithline, Marilyn Manson
Trendi Nekdanje dekle o "pošastnem" rokerju: Bičal me je, rezal z nožem in posiljeval
Ne spreglejte