Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
26. 12. 2013,
10.26

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Justin Bieber

Četrtek, 26. 12. 2013, 10.26

8 let

Justin Bieber je uradno sporočil, da se bo "upokojil"

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Najstniški zvezdnik Justin Bieber je na Twitterju zapisal, da bo "uradno" končal svojo kariero.

Poleg novice o svoji uradni "upokojitvi" v svetu zvezdništva je Justin Bieber na božični večer izrazil še razočaranje nad rumenimi mediji, ki si marsikaj izmislijo, kot je zapisal. Prejšnji teden je novico o svojem umiku posredoval tudi prek losangeleškega radia. Izjavil je, da se po novem albumu umika. Resnično, a ne dokončno, saj si želi umetniškega delovanja.

"Želim si dozoreti kot umetnik, zato se umikam, saj želim, da se moja glasba razvije," je svojo novico o umiki iz pop kulture pojasnil zvezdnik, za katerim je divje leto.

Med njegovimi spodrsljaji iztekajočega se leta v Guardianu navajajo njegov zapis v knjigo obiskovalcev muzeja Ane Frank v Amsterdamu, kjer je svoj ogled pospremil z besedami: "Bilo je navdihujoče priti sem. Ana je bila neverjetno dekle. Upam, da bi bila belieber." Ogorčenje je požel tudi pevčev zapis na Twitterju, v katerem je trdil, da je pred svojim koncertom v Ciudadu de Mexicu spoznal mehiškega predsednika Enriqueja Peno Nieta, kar se je izkazalo za neresnično, saj je Pena Nieto to zanikal.

Na seznamu letošnjih Bieberjevih incidentov se je znašlo tudi njegovo uriniranje v vedro, v katerem je bila voda za čiščenje tal. S to je 19-letnik nato poškropil še fotografijo nekdanjega predsednika Billa Clintona. Tudi letos je nadaljeval svojo prehitro vožnjo, v Nemčiji se je po tem, ko so mu po pristanku v Münchnu zasegli kapucinsko opico Mally, ker zanjo ni imel ustreznih dokumentov, domači ljubljenki na hitro odrekel, na svojih nastopih pa ni izpustil padanja po odru, zamujanja na koncerte in sporov s paparaci.

Ne spreglejte