SiolNET. Trendi Svet znanih
1,65

termometer

  • Messenger
  • Messenger

George Clooney prodaja svojo vilo ob jezeru Como. Zanjo bi lahko iztržil toliko denarja.

1,65

termometer

George Clooney | Clooney bi lahko za vilo iz 18. stoletja s pogledom na jezero in lepim vrtom iztržil do sto milijonov evrov. | Foto: Profimedia
Clooney bi lahko za vilo iz 18. stoletja s pogledom na jezero in lepim vrtom iztržil do sto milijonov evrov. Foto: Profimedia

Hollywoodski zvezdnik George Clooney po poročanju italijanskih medijev po 20 letih prodaja svojo luksuzno vilo ob severnoitalijanskem jezeru Como. Ugibanja o prodaji vile so krožila že nekaj časa, zdaj pa jo je za revijo Oggi potrdila nepremičninska agencija, ki je navedla, da že obstaja interes za nakup.

Villo Oleandro, ki se nahaja v občini Laglio v neposredni bližini slikovitega jezera, je 62-letni Clooney kupil pred 20 leti, domnevno za osem milijonov evrov.

Po poročanju časnika Corriere della Sera bi lahko Clooney za vilo iz 18. stoletja s pogledom na jezero in lepim vrtom iztržil do sto milijonov evrov.

Clooney ima v lasti ogromno območje, ki ga sestavljajo Villa Oleandra, Villa Margherita in dve hiši za njima. | Foto: Profimedia Clooney ima v lasti ogromno območje, ki ga sestavljajo Villa Oleandra, Villa Margherita in dve hiši za njima. Foto: Profimedia

Zadnja leta v njej bival z ženo in otrokoma

Clooney je ob jezeru Como zadnja leta pogosto bival z ženo Amal in njunima otrokoma. Poleg hollywoodskih zvezdnikov je bil med gosti v preteklosti tudi nekdanji ameriški predsednik Barack Obama z družino.

Razlog za prodajo vile naj bi bil po poročanju medijev ta, da se Clooneyjeva zdaj raje zadržujeta na jugu Francije, kjer imata že nekaj časa v lasti podeželsko hišo.

Ugibanja o tem, da naj bi se slavni par poslovil od jezera Como, so v preteklosti že večkrat zaokrožila v javnosti, tokrat pa so se izkazala za resnična. Po besedah nepremičninske agentke že obstaja zelo zainteresiran potencialni kupec vile.

top hotel Trendi Izbrali najboljše hotele na svetu, zmagovalec je v Italiji Miss Slovenije 2023 Trendi Izbrali novo mis Slovenije, zmagala je Ptujčanka Alida Joan Pique, Shakira Trendi Shakira se je v novi skladbi spravila na bivšega tasta
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin