Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
1. 7. 2011,
21.46

Osveženo pred

7 let, 12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Petek, 1. 7. 2011, 21.46

7 let, 12 mesecev

Foto: Poroka Rebeke Dremelj in Sandija Škalerja

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Na dan državnosti sta se v atriju na Gradu Otočec poročila slovenska pevka Rebeka Dremelj in njen dolgoletni partner Sandri Škaler.

Mladoporočenca, ki sta v zvezi že dolgih trinajst let, sta si večno zvestobo obljubila v prelepem atriju na Gradu Otočec. Rebeko, ki sicer ne mara bele barve, je v njeni snežno beli obleki z vijolično rožo v laseh, do oltarja pospremil oče Drago. Povedala je, da je ves čas razmišljala, kaj se bo zgodilo, če bi se oče slučajno spotaknil. Ker sta se Rebeka in Sandi odločila, da si bosta prstana kar vtetovirala, sta imela na poroki čez tatu zavezana svilena trakova. Ta sta kasneje razvezala in si tako simbolično izmenjala prstana.

Na poroko sta povabila le sorodnike in najbližje prijatelje, a med njimi se je vseeno znašel marsikateri znani obraz. Mladoporočencema so zapeli Nuška Drašček, Jan Plestenjak, Marko Vozelj in Goran iz skupine Guitars. Po bredu pa so zaljubljencema vsi svatje zapeli pesem Dan ljubezni. Za nasmejane obraze gostov je na zabavi poskrbel tudi stan up komik Vid Valič.

Rebeka v treh oblekah, Sandi v kavbojkah Rebeka se je na poroki preoblekla kar dvakrat. Po tradicionalni beli poročni obleki, se je pevka preoblekla v še dve krajši koktajl obleki. Oblikovalki, ki sta ji ustvarili obleko, sta bili Urša Drofenik in Jerneja P. Zembrovskyy. Sandi pa se je ob beli srajci, belem suknjiču in vijolični kravati odločil za udobne kavbojke.

Torta štirih okusov Pevka je ob naročilu torte imela le dve želji, da naj bo lepa in da naj bo dobra. Kvadratna torta, bele barve z vijoličnimi dodatki, se je dvigala kar štiri nadstropja visoko. Vsako nadstropje je bilo drugačnega okusa. Gostje so tako lahko izbirali med okusi pomaranče, marcipana, rafaela in čokolade z višnjami. Rebekina želja o dobri torti se je očitno uresničila, saj jo je bilo ob koncu zabave le še nekaj kosov.

Ne spreglejte