Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
18. 6. 2018,
15.07

Osveženo pred

5 let, 10 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

PR članek Casali zabava Manner

Ponedeljek, 18. 6. 2018, 15.07

5 let, 10 mesecev

Casali zabava je vzvalovila Ljubljanico

Oglasno sporočilo

Hribarjevo nabrežje je bilo minuli četrtek središče tropskega vzdušja. Priljubljen ljubljanski lokal Makalonca je namreč gostil sedaj že tradicionalno Casali After Work zabavo, katere rdeča nit je bila novost Casali kroglice "Shot of the year", ki so s svojim polnilom iz gin tonika navdušile vse obiskovalce.

Casali | Foto:

Splav ob priljubljenem ljubljanskem lokalu Makalonca se je včeraj zibal v latino ritmih. Vsem, ki so se po zaključenem delovniku prišli družiti na sedaj že tradicionalni Casali After Work zabavi, ki ga vsako leto gosti podjetje Manner Slovenija, so se zelo hitro zazibali boki. Priljubljeni DJ Pero je poskrbel za vročo atmosfero z živahimi latino in reggaeton ritmi in tako z vsemi prisotnimi povzročil valovanje Ljubljanice.

Barman je skrbel, da so imeli povabljenci v rokah vedno kozarec osvežilne pijače džin tonik. Slednjo je pripravljal iz vrhunskega gina znamke Hendrick's, ki slovi po svojem prefinjenem okusu, oplemenitenem z izvlečki damaščanskih vrtnic in kumar. Da je bilo vzdušje res povsem v aromi džin tonika, pa so poskrbele tudi simpatične Casali hostese, ki so povabljence pridno zalagale s Casalijevo novostjo – slastnimi čokoladnimi kroglicami Casali Gin Tonic.

Slednjih so bili deležni tudi številni mimoidoči, ki so radovedno pogledovali proti Makalonci, pa tudi turisti, ki so se mimo pripeljali na ladjicah in navdušeno lovili vrečke s čokoladnimi kroglicami, ki so jim jih obiskovalci zabave navdušeno metali.

Zabave so se udeležili mnogi znani obrazi, ki na tradicionalni after work zabavi Casali preprosto ne želijo manjkati.

Fotogalerija
1 / 21
Ne spreglejte