SiolNET. Trendi Svet znanih
2

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Brooke Shields, revno dekle med elito

2

termometer

Slavna igralka je zdaj bogata ženska, a njeno otroštvo ni bilo tako pravljično. Pred kratkim je lepotica opisala svoje otroštvo.

Brooke Shields je odraščala v elitnem okrožju na Long Islandu, kjer je imela za sosede same snobe. Med svojimi prijateljicami je edina živela v gospodinjstvu brez hišne pomočnice.

Za revijo Hamptons Magazineje priznala, da je njeno bogastvo daleč od skromnih korenin. "Vsi so imeli osebje v hiši, le moja mama Teri in jaz sva živeli v najetem enosobnem stanovanju," je dejala.

Ko je šla na večerjo s svojo najstniško ljubeznijo iz bogate hiše, je pobrala posodo z mize in jo odnesla v pomivalno korito. "Njegova mama je naslednji dan klicala mojo, naj me opozori, da imajo ljudi, ki to počnejo, in da mi ni treba odnašati posode v korito. Moja mama je pojasnila, da nimava ljudi, ki bi to delali za naju in da se tako obnašava v svojem gospodinjstvu. Povedala ji je še, da se ta neprijetnost ne bo več ponovila, ker me ne bo več tja," se je spominjala Brooke.

Skupnost na Long Islandu je imela uradno evidenco, imena in naslove uglednih družin, ki so sestavljale ameriško družbeno elito.

Brooke je bila uradno odstranjena s seznama, ker je z 11 leti igrala najstniško prostitutko v filmu Pretty Baby.

"Tudi moj oče je bil skoraj izbrisan iz registra, ker je moja mama zanosila, preden sta se poročila."

Brooke je osemdeseta opisala kot dekadentno desetletje, a kot obdobje, v katerem je bila zelo zaščitena. "To pomeni, da sem šla na vsak dogodek v filmski studio, a sem bila doma do desetih zvečer. Slava takrat ni bila tako neprijetna, kot je danes. Mogoče zato, ker sem bila takrat tako naivna, mislim pa, da so jo mediji zdaj spremenili."

"Vedela sem, da nosim posebno oznako, vendar se takrat nisem borila za svojo zasebnost. Zdaj sem veliko bolj občutljiva glede svoje zasebnosti in zasebnosti svoje družine."

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin