Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
22. 2. 2013,
11.57

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Petek, 22. 2. 2013, 11.57

8 let

"Alain Delon je brutalno tepel mene in mamo"

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Alain-Fabien Delon ob koncu snemanja svojega filmskega prvenca razkriva svojo tragično življenjsko zgodbo, ki jo je zaznamoval nasilen oče Alain Delon. Če mu v filmu ne uspe, se bo ubil.

Mladi, komaj 18 let stari Alain-Fabien Delon stopa po kariernih stopinjah svojega slavnega očeta Alaina Delona.

Mladi Delon je namreč pred kratkim posnel svoj prvi film z naslovom Les rencontres d’après minuit, v katerem igra najstnika, ki beži od svoje družine, prav tako kot v resničnem življenju Fabien: "Tudi sam bežim od svoje družine, od družine, ki me ni nikoli marala in ki mi ni dala niti centa. Nimam stalnega doma, moj bančni račun je prazen, čeprav sem sin enega največjih zvezdnikov francoske kinematografije," je v intervjuju za revijo Vanity Fair iskreno in brez dlake na jeziku povedal Delon, ki čuti, da sta bila njegova starša od zmeraj njegova najhujša sovražnika.

Če mu v filmu ne bo uspelo, se bo ubil "Nikoli nisem imel normalnega življenja in ga verjetno nikoli ne bom imel. Odkar sem polnoleten, poskušam na vsak način poiskati pot, ki me bo vodila čim dlje od njiju. Zato upam, da me bo velika filmska družina sprejela, mi dala nekaj dostojanstva in denarja za življenje, sicer obljubim, da se bom ubil," šokira in razloži, da mu v takšnih okoliščinah drugega ne preostane več, saj je poskusil že vse, tudi mamila je preprodajal. "Sem poln besa, vendar mislim, da mi bo to pri igranju pomagalo."

Mama si je zaslužila očetovega nasilja Fabien se danes z grenkobo spominja svojega otroštva, ki je bilo prežeto z nasiljem slavnega očeta in, kot pravi sam, grozno hudobijo matere. "Mama je na svoji koži zelo dobro občutila nasilje mojega očeta. Osem zlomljenih reber in večkrat zlomljen nos. Vendar si je zaslužila. Vsakič, ko sem videl, kako se je nasilje obrnilo proti njej, sem pomislil, da jo Bog kaznuje zaradi njene hudobije."

Alain pa ni bil nasilen samo do žene, oba z bratom Anthonyjem sta na svoji koži občutila njegovo podivjanost. Pripovedoval je o dogodku, ko je si je pred leti na skrivaj izposodil njegov motor. Imel je prometno nesrečo, v kateri se je hudo poškodoval – polomil si je koleno in vse prste na desnem stopalu. Čeprav je domov prišepal, se je čisto podivjani Alain nanj spravil kar s palico. "Včasih je svojo jezo sprostil na meni, čeprav nisem bil nič kriv."

Ne spreglejte