SiolNET. Trendi
4

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Sodišče očetu podaljšalo skrbništvo nad premoženjem Britney Spears

4

termometer

Losangeleško višje sodišče je v četrtek očetu pop zvezdnice Britney Spears do konca leta podaljšalo skrbništvo nad njenimi financami in drugimi poslovnimi zadevami.

Skrbništvo bo mogoče predčasno prekiniti, sodišče pa bo o pevkinem napredku znova razpravljalo oktobra, James Spears je skrbništvo nad pevkinimi financami in drugimi poslovnimi zadevami prevzel februarja, potem ko je Britney morala zaradi več mesecev trajajočega ekscentričnega vedenja dvakrat v bolnišnico.

Kaže, da se pevkino stanje izboljšuje

Kot kaže zadnje dni, pa se pevkino stanje izboljšuje. Prejšnji teden je uredila dolgotrajni spor z nekdanjim možem Kevinom Federlinom glede skrbništva nad sinovoma. Britney bo tako omogočil, da bo lahko sinova pogosteje obiskala.

Spearsova je preko svojega odvetnika Samuela D. Inghama medtem sporočila, da ne želi več imeti opravka z nekdanjim managerjem Samom Lutfijem. Slednjega pevkina mati Lynne Spears obtožuje, da jo je oskrboval z mamili ter prevzel nadzor nad njenim življenjem in financami. Lutfi se na očitke ni želel odzvati. Povedal je le, da sta se z Jamesom Spearsom pogovorila in da prepoved približevanja Spearsovi ni potrebna.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin