Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
9. 6. 2014,
9.49

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Ponedeljek, 9. 6. 2014, 9.49

6 let, 7 mesecev

Kremna rezina, ki se pohvali s svojo kolekcijo

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Prav ste prebrali: originalna blejska kremna rezina bo 21. junija predstavila svojo kolekcijo.

Originalna blejska kremna rezina se ne razlikuje samo po svojem edinstvenem okusu, kmalu se bo lahko pohvalila še z enim prvim mestom: 21. junija bo namreč na odprtju poletne sezone na Bledu 2014 predstavila svojo kolekcijo kremšnita.

Najbolj znana in edina prava kremna rezina se je že lani ob svoji 60-letnici razveselila z novima okusoma čokolade in gozdnih sadežev, hkrati pa je vse ljubitelje sladoleda navdušila še z novim okusom kremšnite. Letos pa pripravlja še več gurmanskih novosti.

Kakšna bo nova kolekcija kremšnite? Vse se bo odvijalo pravzaprav tam, kjer se je vse skupaj začelo – v rodnem domu Originalne blejske kremne rezine: v znameniti Kavarni Hotela Park. Na prireditvi ob odprtju poletne sezone bo originalna blejska rezina doživela pravi zvezdniški sprejem.

K sodelovanju za oblikovanje kreacije kremšnita so namreč povabili tudi gostinsko-turistične šole, ki bodo "skuhale" različne slastne predloge za kolekcijo.

In čeprav bo Originalna blejska kremna rezina glavna zvezda prireditve, bo celoten program tudi glasbeno obarvan. Gostje bodo lahko uživali tudi v koncertu glasbene skupine Manouche in Vragolijah društva barmanov Slovenije.

Drive-in kremšnita

Blejska originalna kremna rezina je res nekaj posebnega, lahko jo kupujete tudi po sistemu drive-in. Bled je namreč poleti eno izmed najlepših, a posledično tudi najbolj obleganih slovenskih letovišč, zato je parkiranje lahko pravi podvig. Prav zato bo letos Originalna blejska kremna rezina dostopna tudi po sistemu drive-in! Pred hotelom Jadran, nasproti Grand Hotela Toplice, lahko vsako soboto in nedeljo med 14. in 18. uro kupite originalno kremšnito kar iz vašega jeklenega konjička.

Vsebino omogoča Sava turizem

Ne spreglejte