SiolNET. Trendi Potovanja
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger

Nova kartica, ki je kot nalašč za brezskrbna potovanja

NLB
Oglasno sporočilo

Poletni dopust povezujemo s sprostitvijo, oddihom in brezskrbnostjo. A vsak ve, da se tudi na počitnicah ali potovanju hitro pripetijo neprijetnosti, ki nam lahko zagrenijo oddih. Nihče si ne želi zapletov s plačevanjem – še posebej na bolj oddaljenih destinacijah. Da bi se jim izognili, s seboj vzemite novo NLB Debetno kartico Mastercard, ki jo lahko uporabite na več kot 53 milijonih lokacijah po vsem svetu.

Brezskrbno po VSEM svetu

Na potovanju se zgodijo številne nepredvidene situacije. Ostati brez dostopnih sredstev je vsekakor ena od njih. Mrzlično iskanje bankomata ali banke, kjer sprejemajo vašo kartico, vam zagotovo ne bo ostalo v lepem spominu.

Natanko takim trenutkom je namenjena NLB Debetna kartica Mastercard. Ker je splošno sprejeta po vsem svetu na več kot 53 milijonih lokacijah, vključno z restavracijami in hoteli, ste lahko brez skrbi, da bi vas na POS-terminalu presenetil zvok zavrnitve.

PRIJATELJICA NA SPLETU PRI PRIPRAVAH NA DOPUST

Nova NLB Debetna kartica Mastercard Nova NLB Debetna kartica Mastercard Dobršen del priprav na potovanja se odvije na spletu. Za plačila in rezervacije ponudniki pogosto zahtevajo kartice, ki so splošno prepoznane kot zanesljive in varne.

V to kategorijo spadajo tudi vse kartice Mastercard, vključno z novo debetno kartico. Ta vam ponuja tudi vse ugodnosti, ki ste jih navajeni pri preostalih karticah Mastercard, kot so zaščita identitete, obvestila o uporabi in nična odgovornost.

Ekskluzivne ugodnosti NA POTOVANJIH IN DOMA

Z NLB Debetno kartico Mastercard odklenete vrata v svet ekskluzivnih ugodnosti – program Mastercard® Priceless Cities, ki povezuje več kot 40 najbolj izjemnih destinacij v več kot 70 državah sveta in odpira vrata ekskluzivnim ponudbam, ekskluzivna VOYO ugodnost 1 = 2 ali 3 = 6, ki podvoji trajanje VOYO naročnine, ter 20-% popust ob nakupu vstopnic za Špasno poletje.

Več informacij o novi NLB Debetni kartici Mastercard in o možnostih predčasne menjave najdete na www.nlb.si/debetna-mastercard.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin