SiolNET. Trendi Potovanja
0,29

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Načrtujete poroko? Če to storite v Italiji, so vam jo pripravljeni plačati.

0,29

termometer

poroka Rim |  | Foto: Pexels
Foto: Pexels

Sanje o romantični poroki v Italiji so letos lažje uresničljive: parom, ki se poročijo v deželi Lacij, ponujajo povračilo stroškov poroke.

V italijanski deželi Lacij (Lazio), v katero med drugim spada tudi Rim, so se odločili za zanimivo kampanjo, s katero želijo po pandemiji spodbuditi rast turizma in drugih gospodarskih panog.

Povrnili bodo do dva tisoč evrov stroškov

V okviru projekta Nel Lazio Con Amore (V Laciju z ljubeznijo) parom, ki bi se letos želeli poročiti v tej deželi, ponujajo do dva tisoč evrov povračila stroškov poroke, poroča CNN.

Omenjenih dva tisoč evrov lahko pari porabijo za najrazličnejše stroške, povezane s poroko, od rož, oblačil, prstanov, ličenja in pričeske do fotografiranja, najema lokacije poroke in hrane, do 700 evrov lahko namenijo celo za poročno potovanje.

poroka Rim | Foto: Unsplash Foto: Unsplash

Prijavijo se lahko pari od koderkoli

Ponudba pa seveda velja pod določenimi pogoji: ves denar morata mladoporočenca porabiti pri podjetjih s sedežem v deželi Lacij. Plačila morajo biti izvedena med 14. decembrom 2021 in 31. januarjem 2023, pri čemer ne priznavajo spletnih plačil, ampak morajo biti ta izvedena "v živo", pari pa morajo za povrnitev stroškov predložiti račune.

Prijave parov, tako iz Italije kot drugih držav, sprejemajo na tej spletni strani, skupno pa je za povrnitev poročnih stroškov rezerviranih deset milijonov evrov - kdor prej pride, prej melje.

Oglejte si še:

poroka thumb Trendi Poroka na 6.439 metrih: na vrh gore so hodili tri dni #video

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin