Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
1. 7. 2015,
12.03

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Sreda, 1. 7. 2015, 12.03

6 let, 6 mesecev

Čudovite vile čisto ob morju ponujajo vse, kar potrebujete

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Še vedno iščete popoln kraj, kamor bi se umaknili za nekaj dni in se prepustili obmorskemu razvajanju z veliko začetnico? Berite dalje, imamo pomembno novico.

Kako se vam sliši: šumenje valov, opojni vonj po soli, skok v bazen ali v neskončno modrino morja, lahkotnost bivanja brez omejitev, razvajanje in vrhunska kulinarika? Se je tudi vam naježila koža in ste z mislimi že odplavali na počitnice? Za takšno razkošje ni treba odpotovati daleč, vse to vam ponuja slovenska obala.

Zakaj morate letos ostati v Sloveniji?

Slovenska obala ponuja vse, kar povprečen turist išče na svojem poletnem oddihu – od zabave, umirjene sprostitve, morske kulinarike do plavanja v čistem morju in številnih zabavnih vodnih aktivnosti.

Na posebno ponudbo vas letos vabi Hotel Vile Park v Bernardinu, ki povezuje pet različnih vil z 216 urejenimi in klimatiziranimi sobami. Te ponujajo vse, kar potrebujete na letošnjem dopustu.

Poleg sob lahko izbirate tudi med 21 apartmaji, kar je odločno za družine z majhnimi otroki.

Z družino ali v dvoje

Bernardin, strnjeno turistično naselje med Piranom in Portorožem, je odlična destinacija za dopust tako za družine kot pare. Ponuja idealno izhodišče za različne izlete – peš, s kolesom, mestnim avtobusom ali avtomobilom. V desetih minutah ste lahko v romantičnem Piranu, če pa vam bo zadišalo nekoliko več zabave, ste lahko prav tako v desetih minutah tudi v Portorožu – biseru slovenske obale.

Bernardin je sicer že od nekdaj zelo priljubljena družinska destinacija, saj je miren in udoben, turistična ponudba pa je prilagojena tudi najmlajšim. Plaža je urejena ter z veliko sence in možnosti za igro in hitro osvežitev ob pijači. Središče plaže je varno igrišče, ki pri marsikaterem malčku prebudi željo po pustolovščini. Pravo vodno doživetje je tudi zunanji bazen, kjer je marsikateri otrok že naredil prve plavalne zamahe, je pa tudi kraj, kjer se otroci radi brezskrbno zabavajo, starši pa jih imajo vedno na očeh.

Zakaj v Hotel Vile Park?

V Hotelu Vile Park lahko to poletje letujete po posebnih cenah. V terminu od 5. do 22. 7. lahko preživite nepozabne počitnice že za 49 evrov po osebi na dan. Cena vključuje:

• polpenzion, • brezplačen vstop v notranji bazen hotela Histrion, zunanje bazene in na plažo, • brezplačno bivanje otroka do 12. leta starosti, • animacijo za otroke (tečaji plavanja, plesa, kuhanja …), • brezplačno uporabo Wi-Fi-ja, • brezplačen parkirni prostor, • hotel tik ob morju.

Več o ponudbi si lahko preberete TUKAJ.

Ne spreglejte