SiolNET. Trendi Planet izzivov
2

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Končala se je še ena skupna zgodba

2

termometer

Planet izzivov se poslavlja. Skupaj smo doživeli sedem nepozabnih interaktivnih tednov. Ste bili z nami?

Ni nas bilo malo, v sedmih tednih smo oblikovali pisano interaktivno skupnost, ki je postala del nove spletne zgodbe. Ustvarili smo jo skupaj z našimi šestimi ambasadorji: Jinny, Jernejem, Anito, Urško, Petro in Janezom. Prehodili smo kar dolgo sedemtedensko pot, kjer ni manjkalo zabave, dobre volje in tudi resne angažiranosti na poti osebne preobrazbe.

Da, veliko smo se naučili: vsi naši ambasadorji so prijeli za kuhalnico in nam pripravili nekaj slastnih slovenskih specialitet, skupaj smo telovadili, Jernej nam je celo demonstriral posebne plesne korake, veliko časa pa smo namenili tudi spoznavanju samega sebe, izboljšanju samozavesti in učenju trikov za boljše, uspešnejše in bolj celostno življenje.

Počitka ni bilo prav veliko, vendar trud se je izplačal in če ste se naučili samo pet novih veščin, ste za svojo dobrobit naredili ogromno. Zapomnite si: vsaka sprememba zahteva vztrajnost in majhne, a odločne korake, ki vas vodijo v pravo smer. Tokrat ste jih skupaj z nami prehodili kar devetinštirideset, naj bo to iztočnica za nekaj novega.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin