Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
19. 3. 2019,
17.11

Osveženo pred

5 let, 1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 6,40

4

Natisni članek

odnosi partnerstvo zaljubljenost

Torek, 19. 3. 2019, 17.11

5 let, 1 mesec

To je ta hip najbolj znan par v Srbiji: on šteje 74 let, ona le 21

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 6,40

4

Dokaz za to, da ljubezen ne pozna meja in razlike v letih, sta 74-letni Milojko Božić in njegova bodoča nevesta, 21-letna Milijana Bogdanović, ki sta zaradi več kot polstoletne starostne razlike postala najslavnejši par v Srbiji.

Hrvaški portal 24sata poroča o nadvse nenavadni zgodbi, ki te dni buri duhove v srbskih medijih. Marsikdo se sprašuje, zakaj bi 21-letnica želela vstopiti v zakonsko zvezo z nekom, ki bi ji lahko bil dedek. Zaljubljenca priznavata, da pogosto, ko gresta kam skupaj, slišita šepetanje in komentarje mimoidočih, a dodajata, da ju to ne moti.

Milijana pravi, da s svojim starejšim izbrancem ni zaradi denarja ali drugih koristi, temveč zato, ker ga iskreno ljubi. "Brez težav poveva, da njegov prihodek znaša 50 tisoč srbskih dinarjev (okoli 425 evrov, op. p.)," je dejala bodoča žena.

Gospod je bil že v pokoju, še preden se je njegova izbranka rodila

Ko se je 21-letna Milijana rodila, je bil njen Milojko že v pokoju. Večino življenja je preživel v Beogradu, kjer je tudi delal, a se je ob upokojitvi odločil za selitev v rodno vas Pilatovići v srbski občini Požega. Tam je spoznal Milijano, so zapisali na 24sata.

"Poznam ga že od otroštva. Pri mojih 17 letih sva se začela družiti. Najprej sem se jaz zaljubila v njega, potem se je on vame. Eno leto sva bila v zvezi, nato sva se razšla, še sama ne vem, zakaj. Za tem je moral na operacijo srca in takrat ni imel nikogar, ki bi mu stal ob strani. Tako se je rodila najina velika ljubezen," pojasnjuje Bogdanovićeva.

Poroka bo letos jeseni

"Najprej me je pritegnil njegov videz. Ne maram mlajših fantov, od nekdaj so mi bili všeč starejši. Za svoja leta je videti odlično," je razložila mladenka ter dodala, da je sploh ne zanima, kaj si mislijo in kaj govorijo drugi. "Svojega Mikana (tako ga kliče ljubkovalno, op. p.) poznam vse svoje življenje," je povedala.

Čeprav ju neznanci pogosto obsojajo, pravita, da z družino in prijatelji teh težav nimata. "Moji poznajo Milojka vse življenje in vedo, da je dober človek," je pojasnila Milijana in dodala, da bolj kot razlika v letih njene starše motijo nesramni komentarji neznancev.

Par želi svojo ljubezen ovekovečiti s poroko, ki jo načrtuje letos jeseni. Na svojem profilu na Faceboku je Milijana s prijatelji delila veselo novico.

par, ljubezen, ljubimca
Trendi "Že tri leta sem v 'skrivni' zvezi s starejšim moškim" #VeronikaSvetuje

 

Ne spreglejte