Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
28. 1. 2014,
18.58

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

moški ženska partnerstvo

Torek, 28. 1. 2014, 18.58

8 let

Stvari, za katere si moški želijo, da bi jih ženske vedele

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Ste se kdaj spraševale, katere so stvari, za katere si moški želijo, da bi jih vedele same po sebi? Kaj je tisto, kar bi jih resnično osrečilo?

Ena od spletnih strani v ZDA je prek svojih socialnih omrežij vprašala moške, kaj si želijo, da bi njihove ženske, žene, partnerice vedele. Odgovori so bili zelo različni, a po koncu spletno-socialne ankete so jih uskladili in dobili so vzorec, ki jasno kaže, kako moški razmišljajo in katerih stvari ženskam ne bi radi pojasnjevali, temveč bi bilo lepo, da bi jih že poznale.

7. mesto – Želimo se crkljati Tudi moški se radi crkljajo. In ne le to, veliko moških je odgovorilo, da bi radi videli, da bi bili kdaj v objemu, majhni žlički, tudi oni. Majhna žlička je seveda tisti, ki je objet, ne tisti, ki v postelji objema.

6. mesto – Prenehajte igrice Veliko žensk uživa v tem, da so ves čas nedosegljive, čeprav si še kako želijo ob sebi nekoga, ki jih bo imel rad. Zato igrajo igrice, moške zavajajo, njim pa to sploh ni všeč. Radi bi več preprostosti in več preprostih odgovorov namesto sprenevedanja, nedoločnikov in igranja z glavami in čustvi.

5. mesto – Povejte nam! Moškim gre največkrat na živce, da ženske ne povedo, kar mislijo, temveč so raje tiho in pričakujejo, da bodo moški vedno vedeli, kaj jih teži. "Zelo težko je živeti tako, da moraš ves čas ugibati, kaj nekdo želi," je moško sporočilo. Moški pa so tudi povedali, da bi raje kot tišino imeli iskren pogovor, v katerem bi ženske povedale svoje težave, da bi jim moški lahko pomagali.

4. mesto – Tišina je povsem okej! "Ko se vozimo v avtu ali ko sedimo na kavču in ne govorimo, je z nami vse v redu. Nič ni narobe. Tišina je OK, pomeni, da razmišljamo ali da smo zatopljeni v svoje lastne misli, ne pa, da vas nimamo radi," sporočajo moški ženskam. Moški namreč znajo v avtu uživati v popolni tišini tudi, ko so v družbi, in to radi počnejo.

3. mesto – Nismo krivi, ko gledamo v dekolte! Po moškem mišljenju je dekolte zelo lepa stvar. Če ga moški opazijo, to pomeni, da jim je všeč, zato bi ženske morale to, da jih gledajo v dekolte, tako tudi sprejeti. Presenečene bi bile, koliko žensk je v neki raziskavi odgovorilo, da jih to, da jim moški gledajo v dekolte, sploh ne moti. Tako se odzovejo, ker družba od njih to zahteva, čeprav pogled na dekolte razumejo kot svojevrsten kompliment.

2. mesto – Povejte svoje mnenje Moški bi vaše mnenje radi slišali takoj. Velikokrat se namreč zgodi, da ženske povedo, kaj mislijo o neki stvari, šele ko preteče veliko časa, največkrat pa, ko ni mogoče ničesar več popraviti. Seveda to po navadi pripelje do prepirov in zato si moški, enako kot od svojih prijateljev, od ženske želijo slišati mnenje takoj.

1. mesto – Dobri moški obstajajo Moškega ne spreminjajte. Vzemite tistega, ki vam je zares všeč. Moški niso vedno slabi, niso vedno pokvarjeni in če boste izbrale pravega, kar je v vaših rokah, drage dame, potem boste lahko srečne. Če pa boste želele moškega spreminjati, lahko pričakujete prepire, ne prav dolgotrajno zvezo ali popolno copato.

Ne spreglejte